Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

Η αγχωμένη εξουσιομανία του Βενιζέλου!!!






Ξαναδιαβάζω αυτά που λέει ο Στέφανος Τζουμάκας ότι δηλαδή είναι «διάτρητη» η διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και αναρωτιέμαι αν μπορούν να θριαμβολογούν οι αρχιτέκτονες του όλου εγχειρήματος! Πού ακούστηκε να γίνονται εκλογές χωρίς εκλογικούς καταλόγους;;; Δηλαδή ο κάθε περαστικός, έριχνε μια ματιά, έδινε δυο ευρώ και ψήφιζε;;; Κι αν μετά πήγε σε άλλο "εκλογικό" κέντρο και ξαναψήφισε;;; Μπορεί να το ελέγξει κανείς;;; ΟΧΙ βέβαια. Και να μιλήσω για νοθεία, πάλι θα ακούγεται αστείο.........

..................................

Το θέμα είναι ότι η αγχωμένη εξουσιομανία του Βενιζέλου αδιαφόρησε για τους τύπους και δεν έδωσε σημασία. Τον φτάνει το γεγονός ότι από σήμερα θα είναι ο ηγεμόνας της "Ιπποκράτους"! Και προϊόντος του χρόνου θ' αλλάξει τα πάντα. Θέλω να πω ότι θα καταλάβουν σιγά-σιγά και οι φίλοι που με μέμφονται τώρα για την αλλαγή της στάσης μου. ......Θα καταλάβουν ότι η μετάλλαξη του Κινήματος έχει αρχίσει και δεν θα σταματήσει αυτή η μετάλλαξη αν δεν γίνει κατ' εικόνα καθ' ομοίωση του νέου αρχηγού του. Κανείς δεν μπορεί να με κακοχαρακτηρίσει. Μπορεί, βέβαια, να λέει ό,τι θέλει, αλλά η ιστορία μου είναι καταγραμμένη, χαραγμένη. Κανείς δεν είναι σε θέση να πλειοδοτήσει για ιδεολογική και πολιτική καθαρότητα. Ο καθένας και η καθεμιά ας κοιτάξει πώς θα μπορέσει να βοηθήσει τον τόπο με την ψήφο που θα ρίξει στις ερχόμενες εκλογές.

..................................

Να σας πω και κάτι που έχει σημασία;;; Στις προηγούμενες εκλογές, που έγιναν στις 11 Νοεμβρίου 2007, τα αποτελέσματα έδιναν στον Βενιζέλο ποσοστό 38,5% δηλαδή αν δεν κάνω λάθος στην αναγωγή τον ψήφισαν τότε 284.160 πολίτες. Ο Παπανδρέου 55,57 [405.948] και ο Σκανδαλίδης 5,76% [42.513]. Καταλαβαίνει κανείς ότι τώρα ο Βενιζέλος -και ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πλέον- ψηφίστηκε από λιγότερους. Δεν πήρε ούτε τις ψήφους εκείνων που τον είχαν ψηφίσει το 2007!!!
http://dramatown-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: