Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2012

Φοβασαι οταν εχεις να χασεις κατι.....τωρα τι?

Αναρωτιεμαι αν μας εχουν ψεκασει κατι και καθομαστε σαν μαλακες και ακουμε τις μαλακιες τους και ανεχομαστε τα οσα αποφασιζουν...δεν το πιστευω.
Αναρωτιεμαι αν τα μιντια και οι χαζοσειρες μας εχουν κανει τοσο μαλακες που δεν επαναστατουμε γιατι θα χασουμε το επομενο επεισοδειο απο τις ειδησεις  τρομου του Μεγκα.

Επειτα βριζω και τον ευατο μου που  μπαινω στον κοπο να εξηγω σε γνωστους και φιλους οτι ολο αυτο που γινεται ειναι τεχνητο και εχει απωτερους σκοπους για να παρω την απαντηση οτι δεν πιστευουν σε θεωριες συνομωσιας.

Ετσι θα διωξουμε την χουντα απο τα κεφαλια μας?

Μαλλον την αξιζουμε τελικα.

Καποιος δεν αντιδρα σε τοσα δολοφονικα μετρα που του καταστρεφουν την ζωη,την δικη του και των παιδιων του,της χωρας του,που ξεπουλανε και ξεφτιλιζουν τα παντα....για εναν λογο.

Γιατι φοβαται οτι θα χασει κατι.

Εμεις ....σαν λαος τι φοβομαστε οτι εχουμε να χασουμε αφηνοντας ενα τσουρμο προδοτων να μας παρουσιαζονται σαν εθνοσωτηρες?

Οτι φοβομαστε οτι θα χασουμε το εχουμε ηδη χασει,τα υπολοιπα θα τα χασουμε στο μελλον.

Διοτι διχως εργασια,αξιοπρεπεια,εθνικη υπερηφανεια,χωρα....τι αλλο να χασουμε πια για να πουμε φτανει?

Οι προδοτες που κυβερνανε με οδηγιες αλλων δεν θα σταματησουν ουτε μπροστα στον πονο μας ουτε στην πεινα μας και την ελειψη εργασιας,θα μας σωσουν εως εκει που εχουν παρει εντολη να το κανουν,μετα θα ειναι τοσο αργα για να γυρισουμε πισω ωστε σαν καλοι υποτακτικοι θα ακολουθουμε τις εντολες τους.

Η χουντα δεν πεφτει ουτε με μουτζες ουτε με συγκεντρωσεις διαμαρτυριας,η θα σταματησουμε να πληρωνουμε τους φορους που μας βαζουν η θα βγουμε στους δρομους να πολεμησουμε μεχρι τελους.

Οχι δεν ηταν απο ταινια του Μεγκα η πιο πανω προταση.
Ειμαστε ηδη με την πλατη στον τοιχο,επομενη κινηση να μας λοιωσουν.

Εκτος αν το κανουμε πρωτα εμεις σε αυτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: