Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

Ο τελευταίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χτες οι εκλογές για την ανάδειξη του τελευταίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τελευταίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για να μη μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου με το στίγμα ότι διέλυσε το κόμμα που κληρονόμησε από τον μπαμπά του.




Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή Βενιζέλου ψήφισαν περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες αλλά αυτούς δεν είναι να τους πιστεύεις, αφού –εκτός από κλέφτες και απατεώνες- είναι και τρομεροί ψεύτες.



Πάντως, αυτοί που ψήφισαν είναι βέβαιο πως ανήκουν στους «μαζί τα φάγαμε» και μάλλον τα τρώνε ακόμα -αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2012-, οπότε ευτυχώς που έχουμε τα ονόματά τους, για να δημεύσουμε τις περιουσίες τους και να τους απελάσουμε.



Η πλειοψηφία αυτών που προσήλθαν για να ψηφίσουν είναι με το ένα πόδι στον τάφο, οπότε μάλλον τα έχουν χαμένα και πήγαν να ψηφίσουν τον Βενιζέλο επειδή νομίζουν πως είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος και φοβήθηκαν μην εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Χαρίλαος Τρικούπης.



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την ελληνική κοινωνία στις 18 Μαρτίου που είναι η επέτειος του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου, οπότε, αν οι εθνικές εκλογές διεξαχθούν σε καμιά 40αριά μέρες, θα γίνει και το μνημόσυνο.



Το ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται από παπανδρεϊκό σε βενιζελικό, αφού οι πασόκοι θα σταματήσουν να τρέχουν στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου και θα πηγαίνουν στον τάφο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σύνθημα «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς» θα αντικατασταθεί από το σύνθημα «Βενιζέλε ζεις, εσύ μας οδηγείς».



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ακόμα πως το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του –αφού πρώτα ξεπούλησε τη χώρα-, αλλά αυτό ακούγεται σαν απειλή, μιας και το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα σκατόψυχο.



http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: