Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

Ψευτικο οραμα

Διαβαζω διαφορες αναρτησεις σε ιστολογια που γραφουν για το μεγεθος της καταστροφης της οικονομιας μας,το μεγεθος του ψεμματος των πολιτικων μας και κυριως το μεγεθος της ηλιθιοτητας μας.

Εχω γραψει πολλες φορες στο παρελθον οτι ειμαστε ενας λαος που ξεχναει,που πειθετε,που καταληγει απο δουλικοτητα και φοβιες να ψηφιζει παλι και παλι τα ιδια ατομα,ανικανα στην πλειονοτητα τους,αφερεγγυα,μπλεγμενα στην διαφθορα,ανεπαγγελτα σε ολη τους την ζωη.

Και αυτα τα ατομα που εχουν οργανωσει ολο το συστημα λειτουργιας αυτης της χωρας,και το οργανωσαν με τετοιο τροπο ωστε οτι και να γινετε εκεινα να βρισκονται παντα στο απυροβλητο.
Ψηφισαν νομους που τους προστατευουν απο οποια ανομια και παρανομια,αλληλουποστηριζονται και καταψηφιζουν οποιες προτασεις για καταργηση της ασυλιας τους.
Μια συμμορια ειναι τελικα με νομιμο μανδυα,μια δημοκρατια των απατεωνων με το χαμογελο του κλεφτη οταν βαζει το χερι του στην τσεπη σου να σου παρει το πορτοφολι.

Και τι κανουμε εμεις?

Θαυμαζουμε και χειροκροταμε,ψηφιζουμε και τρεχουμε απο πισω τους,πισω απο το τιποτα δηλαδη,ασπαζομαστε την φιλοσοφια τους,ελπιζουμε στο ψευτικο οραμα τους,πιστευουμε τις απατηλες υποσχεσεις τους.

Καλως ηρθατε λοιπον στον κοσμο της πραγματικοτητας.

Δειτε ολοι που φτασαμε και πως θα συνεχισουμε.

Δωστε τους συγχαρητηρια,σφιξτε τους το χερι,ξαναψηφιστε τους ανικανους,απο δημαρχους εως και πρωθυπουργους.

Εμεις και τα παιδια μας ας κοιμηθουμε ησυχοι,μας ετοιμαζουν την κολαση με οραμα παραδεισου,συνταξεις θανατου με οραμα ζωης,μισθους πεινας με οραμα ευδαιμονιας.

Ολα για τον πολιτη.

Ακριβως,μονο που δεν καταλαβαμε τι εννοουσε με αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: