Τετάρτη, Απριλίου 28, 2010

Γιατι δεν πιστευω τα λογια

Ακουμε συνεχεια δηλωσεις περι της προσπαθειας και αυτης της διαχειρησης να ορθωσει το αναστημα της απαναντι στην διαφθορα.
Ολα καλα και ωραια,λογια ομως μονο....λογια εχουμε ακουσει και παλαιοτερα απο αλλον εκτος πραγματικοτητας διαχειριστη,λογια μεινανε και τιποτα αλλο.

Για ποιο λογο λοιπον να πιστεψει καποιος τους νεους διαχειριστες μας?

Την ωρα που ευαγγελιζονται την διαφανεια και την αξιοκρατια αρνουνται να προσλαβουν τους επιτυχοντες του Ασεπ παρ'οτι αυτο υποσχεθηκαν.
Την ωρα που μιλανε για απολυσεις υπαλληλων, στην Βουλη συνεχιζουν να προσλαμβανουν τους συγγενεις τους με το ετσι θελω.
Την ωρα που αρνουνται σε ατομα με ειδικες αναγκες την συνεχιση της προσληψης τους,την ιδια ωρα καποια κυρια αγοραζει επιπλα τα οποια χρεωνει ασυστολα στον κρατικο κορβανα.

Την ιδια ωρα που καποιοι αμοιβονται με εκατομυρια καθε μηνα αφηνουν τους πρωην εργαζομενους της Ολυμπιακης στον δρομο.
Την ωρα που μας τρομοκρατουν λεγοντας οτι ο οαεδ δεν εχει να πληρωσει το επιδομα ανεργιας,ο διοικητης της τραπεζας της Ελλαδας αμοιβεται με 100 εκατομυρια παλαιες δραχμες τον χρονο.

Την ωρα που οι βουλευτες 300 τον αριθμο,το αν χρειαζονται αυτο ειναι αλλη συζητηση,χρεωνουν τον προυπολογισμο με εκατομυρια ευρω τον χρονο,συν τα δωρακια για λαπτοπ που τους δινονται,την ιδια ωρα κοβονται επιδοματα,μισθοι,δωρα.

Λογια λοιπον,και ο πολιτης βλεποντας τα ολα αυτα δεν πειθεται οτι αυτο το κρατος ειναι διατεθιμενο να κανει προσπαθεια ενω την ιδια στιγμη ζηταει απο τον ιδιο τα παντα.

Και δεν πειθονται και οι δανειστες μας,που καταλαβαν επιτελους τι σοι λαος ειμαστε,τι σοι ανθρωποι κυβερνανε.

Παλι στην τηλεοραση βγηκε "ο ειλικρινης"να μας πεισει για την ειλικρινεια του.
Τι να πεις ντροπη δεν εχουμε, φιλοτιμο καθολου,δεν το κλεινουμε το στομα μας τουλαχιστον?

Δεν υπάρχουν σχόλια: