Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

Περιμενοντας τους βαρβαρους

Τις επομενες ημερες τα μετρα θα αποφασιστουν,θα ανακοινωθουν και σιγα-σιγα θα αρχισουν να εφαρμοζονται.
Εμεις προς το παρον βασιζομαστε σε υποθεσεις και πληροφοριες που τα παπαγαλακια ευκολα διαδιδουν στα ΜΜΕ.

Μια καταστροφη αναλογη του 1922,οικονομικη αυτη την φορα,και οι υπαιτιοι κυκλοφορουν σε πανεπιστημια του εξωτερικου και σε καναλια του εσωτερικου συμβουλευοντας μας πως να υπομεινουμε την κατασταση που προετοιμαζεται.

Γενικη απαιτηση ολων μας να τιμωρηθουν επιτελους οσοι καταφεραν να μας φερουν σε αυτη την κατασταση,κατι που η κυβερνωντες μαλλον προσπαθουν να το αναβαλλουν η ακομη και να το αποφυγουν,ειναι κατι που πλεον ειναι απαραιτητο για να μπορεσει ο Ελληνας να σκυψει για αλλη μια φορα το κεφαλι και να υπομεινει οσα ερχονται.

Τα μετρα θα πληξουν ολους εμας,εργαζομενους και ανεργους,οικογενειαρχες και μοναχικους ανθρωπους,θα πληξουν τις γεννεες που ερχονται,τα νεα παιδια,ακομη,ακομη και την επιχειρηματικη δραστηριοτητα στην χωρα.

Η υφεση θα φερει μεγαλυτερη ανεργια απο την ηδη υπαρχουσα,και αυτος ο κοσμος θα αναγκαστει να ζει με το επιδομα της φτωχειας,και να εργαζεται οσοι εργαζονται για να καταληξουν με μια συνταξη πεινας.

Και ολα αυτα γιατι καποιοι επι χρονια δεν ενδιαφερθηκαν παρα για τον προσωπικο τους πλουτισμο,την εξουσια,γιατι καποιοι φερθηκαν στην χωρα αυτη σαν να ηταν φεουδο τους η επιτραπεζιο παιχνιδι,γιατι ολοι τωρα ζητανε συγνωμμη αλλα κανενας δεν αποδεχεται την ατομικη του ευθυνη,δεν φταιμε ολοι το ιδιο.

Θα κρατησει χρονια αυτη η ιστορια,και ας μας λενε οτι ειναι υποθεση τριετιας,θα υποφερουμε και εμεις και τα παιδια μας,ξυπνησαμε αποτομα και αργα.Ας μην ξεχασουμε λοιπον και να απαιτησουμε τιμωρια των ενοχων.

Περιμενοντας τους βαρβαρους λοιπον,κι ομως οι βαρβαροι ζουσαν εδω,και τους ψηφιζαμε επι δεκαετιες.
Περιμενετε απο τους ξενους να αποφασισουν καλυτερα μετρα απο οσα εχουμε υποφερει επι 35 χρονια?

Δεν υπάρχουν σχόλια: