Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Δημαγωγοι


Μετα τον ανθρωπο του μοχθου που βρηκε στον δρομο τον διαχειριστη μας και του προσφερε και τον μισθο του για την σωτηρια της πατριδας συνεχιζεται η δημαγωγια απο τηλεορασεως των προσφερομενων για την διασωση ποσων.

Αυτη την φορα δυο ανηλικα παιδια εσπασαν τον κουμπαρα τους και προσφεραν....το ποσο που υπηρχε μεσα για να σωθει το εθνος.

Για γελια η για κλαμματα ετσι προσπαθουν να βαλουν στην διαδικασια της προσφορας χρηματων οι κυβερνωντες και εμας τους υπολοιπους.
Τι ρεζιλικι,τι ξεφτιλα,τι παρακμη.

Επομενο βημα να αρχισουν και εκεινοι που μας εφτασαν ως εδω να πουλανε κατι απο τις περιουσιες που απεκτησαν,εκεινοι που πλουτισαν ασυστολα παιρνοντας εργολαβιες,εκεινοι που εχουν τα δις σε τραπεζες του εξωτερικου,εκεινοι που ενω γραφουν τις ειδησεις παιρνουν και λιγη κοκα να αισθανθουν λιγο πιο ευτυχισμενοι.

Εμεις οι υπολοιποι απλα χαμογελαμε πικρα για την καταντια αυτη,και για την μιζερια που μας εχουν καταδικασει,για την απολυτη αδιαφορια με την οποια μας κοιτανε απο τα εδρανα τους.

Θα μπορουσε και η νουδου αντι να κλεισει το χιλτον να δωσει το ποσο αυτο για την σωτηρια της πατριδας,και επισης να επιστρεψουν τις επιδοτησεις που εχουν προκαταβολικα παρει.

Ειναι γεγονος οτι μας θεωρουν τελειως ηλιθιους,και αληθεια επισης ειναι οτι ειμαστε τελειως ηλιθιοι γιατι αλλοιως θα ειχαμε απαιτησει να μπουν φυλακη αμεσα οι κλεφτες που εκλεψαν αυτα που τωρα ζητανε παλι απο εμας να καταθεσουμε.

Την ωρα που η σωρος του μικρου Αφγανου θα ταξιδευει εκει απο οπoυ εφυγε ζωντανος για να μην παθει αυτο που επαθε εδω,ας γυρισουμε την πλατη και ας κλεισουμε τα αυτια μας στις δημαγωγιες τους.

Ας κρατησουν την ξεφτιλα τους για τους ιδιους,εμεις ειμαστε απωντες και τοτε που τα ετρωγαν και τωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: