Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Αποκλειστικη αηδια

Πηγα και χθες στο νοσοκομειο,ξερω οτι με περιμενει και ετσι εστω και με κακη διαθεση πηγαινω,δυο με τρεις φορες την εβδομαδα.

Την βρηκα στην τραπεζαρια να καθεται κοιτωντας προς την τηλεοραση,δεν καταλαβα αν παρακολουθουσε η απλα της ειχε τραβηξει την προσοχη.

Με το αναπηρικο καροτσακι την πηρα στο δωματιο της,ακομη να σηκωθεις να περπατησεις?την ρωτησα.
Της εδωσα να φαει ενα μπισκοτο που της ειχα παει,περασε απο διπλα μας η αποκλειστικη μας,εχω μια δουλεια να κανω μου ειπε....θα τα πουμε μετα.

Σκεφτηκα οτι καπου την ειχαν στειλει απο το νοσοκομειο.
Επεστρεψα στο δωματιο,μιλησαμε για διαφορα πραγματα,αλλα λογικα και αλλα παραλογα,την σηκωσα λιγο να αναπνευσει το σωμα της,της ανεβασα τα ποδια στο κρεβατι να κυκλοφορησει λιγο το αιμα.

Η προισταμενη μου εδωσε την εξουσιοδοτηση με την οποια καθε μηνα παιρνω την συνταξη της για να πληρωνω την αποκλειστικη,την εβαλα να υπογραψει,και αυτο δυσκολο πλεον.

Οταν ηρθε η ωρα να φυγω την πηγα παλι στην τραπεζαρια για να μην ειναι μονη της στο δωματιο και ζητησα απο μια νοσοκομα να μου ξεκλειδωσει την πορτα της εξοδου για να φυγω.

Εκει λοιπον στην αυλη του νοσοκομειου ηταν η αποκλειστικη μας,που λογικα πληρωνετε για να φροντιζει ασθενεις μιας και νοσηλευτες δεν υπαρχουν στον χωρο,με μια μεγαλη λεκανη γεματη νερο και σαπουναδα.

Και επλενε σχολαστικα το αυτοκινητο της...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: