Τρίτη, Απριλίου 06, 2010

Περιθαλψη

Καθε φορα που γυριζω απο το νοσοκομειο μου ερχεται να φωναξω τοσο δυνατα με την ελπιδα οτι ισως καποιος απο τους ανικανους που μας κυβερνανε μπορεσει και με ακουσει.

Φυσικα ολοι αυτοι ειναι τοσο απασχολημενοι με το να μας σωσουν και θριαμβευτες απο τις νικες τους ασχολουνται μονο με τα μεγαλα προβληματα του λαου.

Θελω να φωναξω γιατι αν δεν επαιρνε την συνταξη η μητερα μου την οποια την δινω στην αποκλειστικη για να την φροντιζει εως το μεσημερι, θα ειχε πεθανει σιγουρα.

Και φυσικα οταν η αποκλειστικη δεν ειναι εκει ολες οι τεμπελες μονιμες νοσηλευτριες ξυνονται και βλεπουν Μενεγακη η κανουν καθιστικη θεραπεια τεμπελιας.

Και φυσικα οι προσληψεις που ηταν να γινουν δεν ξερω αν εχουν γινει αλλα και να γινουν την ιδια νοοτροπια θα εχουν και οι μονιμες επομενες νοσηλευτριες.
Αντε να παει αυτη η χωρα μπροστα μετα.

Το αλλο που με νευριαζει ειναι πως οτι και να της πηγαινω για να τρωει το κλεβουν,τωρα ποιοι δεν γνωριζω και η ιδια δεν ειναι σε θεση να μου πει οποτε τσαμπα λεφτα για να τα τρωνε αλλοι.

Την προηγουμενη φορα που της πηγα κοτοσουπα την αφησα στην αποκλειστικη να την ταισει,η αποκλειστικη το αφησε στις μονιμες οι οποιες ειχαν τοση πολυ δουλεια που δεν προλαβαν,το αφησαν εκει με αποτελεσμα το φαγητο να πεταχτει.

Σκεπτομαι ποσο καλυτερα θα ηταν και για εκεινη να επαιρνε τα φαρμακα της και να ειχε μεινει σπιτι,οσο ασχημα και να ηταν καλυτερα απο εκει μεσα θα ηταν σιγουρα.

Φυσικα ο αδερφος μου 6 μηνες δεν εχει πατησει εκει ουτε για τα ματια του κοσμου,τι να πεις,δεν βαριεσε ανθρωποι ειμαστε,αυτα γυριζουν σε μας καποια στιγμη.

Κυρια Υπουργε της υγειας ακολουθειτε τα βηματα των πρωην εγκληματιων υπουργων υγειας αυτης της χωρας,θα ειστε πιο χρησιμη σαν καθαριστρια σε σκαλες πολυκατοικιων παρα εκει που ειστε.
Αντε πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: