Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

Χωρις κουπια

Μπορει να τρεξαν τα καναλια και τα παπαγαλακια τους να μας δειξουν ποσο καλος ειναι στο κουπι ο διαχειριστης μας,μονο γιγαντοαφισες δεν βγηκαν στους δρομους με τον ιδιο να κωπηλατει,ακομα και χαζοι "δημοσιογραφοι"προσπαθησαν να μιμηθουν το κατορθωμα του.

Αλλο ειναι να κωπηλατεις μονος σου και χωρις αντιπαλο και αλλο να μπορεις να τραβηξεις μια χωρα εξω απο το χαος που και εσυ εχεις συμβαλλει να βρεθει.

Συμβουλια επι συμβουλιων,αναποφασιστικοτητα,θα μπορουσαμε να την ονομασουμε καλυτερα ανικανοτητα,μετρα μονο κατα των μεγαλων μαζων της κοινωνιας.

Και τελικα παλι τα εσοδα δεν φτανουν.Και πως να φτασουν,εφοσον εκεινοι που φοροδιαφευγουν συνεχιζουν απτοητοι να το κανουν,εκεινοι που θα πληρωσουν με τα λιγοστα χρηματα που τους εχουν μεινει ειναι οι πολλοι,αυτοι που πληρωναν παντα.

Και αφου βαλαμε οπλα και κουμπουρια στο τραπεζι,και τα οπλισαμε,και τα δειξαμε στους Ευρωπαιους,εκεινοι μας εστειλαν στο Δ.Ν.Τ,γιατι εκει τελικα θα παμε.
Και τοτε θα πουμε το ψωμι ψωμακι εμεις.
Εκεινοι αναγκη δεν εχουν,εχουν να φανε και τα δισσεγγονα τους.

Μαζευτηκαν λεει 2 εκατομυρια ευρω στον κουμπαρα για την διασωση της Ελλαδας,φυσικα και τοσο λιγα.
Ποιοι θα τα εδιναν οι πλουσιοι φιλοι τους?
Αυτοι τους τα δινουν σε σακκους προεκλογικα δεν τους ενδιαφερει η χωρα,τα συμβολαια και οι συμβασεις τους ενδιαφερουν και αυτα θα τα παιρνουν ακομη και με πτωχευμενη την Ελλαδα.

Και εχουμε καναλαρχες που πρωτοι απεσυραν τα μετρητα τους σε αλλες χωρες να διαφημιζουν σε εμας πως να δωσουμε αυτα που δεν μας περισευουν λες και με αυτα θα διασωθουμε.

Χωρα ειμαστε οχι βαρκα τρυπια,και ας μας εχουν καταντησει ετσι,δεν θελουμε κωπηλατη,αρχηγο χρειαζομαστε.

Και δεν σημαινει οτι οποιος ξερει κουπι ξερει και να οδηγησει μια χωρα λιγο ψηλοτερα.

Ιδιως οταν το οραμα αυτο το εχει μονο στα λογια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: