Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Το'πε το'πε ο παπαγαλος

Ποιος το ειπε τελικα οτι κυβερναει χωρα διεφθαρμενη?
Ο ενας τα ριχνει στον αλλον,μα...το ειπε η Πελεκη πρεπει καποιοι να φορεσουν παντελονια,και αυτοι μεν τα φορανε αλλα δεν τα τιμανε δυστυχως.

Ο ενας τα ριχνει στον αλλον,οτι κανουν και στην πολιτικη τους ζωη,καμμια ευθυνη δεν παιρνουν και για ολα φταινε οι προηγουμενοι.

Να το ειπε ο κολος της μαιμους?
Πιθανον,αυτος παιδι μου θα μπορουσε ανετα να παιξει τον ρολο του Αρτεμη Ματσα και κανεις δεν θα καταλαβαινε την διαφορα,εχει εκεινο το .....πως με εκανε ο θεος ετσι,και σιγουρα θα του ηταν ευκολο να κανει τετοια πραξη.

Να το ειπε ο κουρασμενος?
Πιθανον και αυτο,αν του υποσχεθηκαν σουβλακια,παγωτα,η το τελευταιο πλευσταησον δεν θα ειχε και πολλες αναστολες για να το κανει.
Αυτος παλι θα ταιριαζε να παιξει τον ρολο του γαμπρου της Βλαχοπουλου στην Χαρτοπαιχτρα,τελειος ρολος και του παει γαντι.

Να ο ειπε ο Παγκοσμιος κυβερνητης?
Μαλλον προς τα εκει τεινω εγω,αυτος παιδι μου δεν εχει τσιπα Ελληνικη επανω του,ειναι απο αλλου,αν του ταξανε μια θεση στα ηνωμενα εθνη οπως ακουγεται....σιγουρα το ξεστομισε ο ατιμος.
Αυτον δεν τον φανταζομαι σε ελληνικη ταινια,αυτος ειναι για διεθνη καριερα,να ο ρολος του εφιαλτη στους "300"θα ηταν στα μετρα του,οπως αυτος παρεδωσε την Ελλαδα στους Περσες,ετσι κι ο Γιοργο μας παρεδωσε στο ΔΝΤ,τωρα η διαφορα θα ειναι στα ποσα αργυρια πηρε ο ενας και ποσα ο αλλος.

Κανεις φυσικα δεν λεει οτι ειμαστε ενας αγγελικα πλασμενος λαος,τα εχουμε τα βαριδια μας,μπορουμε ετσι που καταντησαμε να σκοτωσουμε ανθρωπο αν μας ακουμπησει,και δεν εγινα ολα αποτομα,εβαλαν το χερακι τους και αυτοι που τωρα μας λενε διεφθαρμενους,ποιοι μας εμαθαν στην κομπινα,στην μιζα,στο φακελλακι,μονοι μας παντως δεν τα μαθαμε.

Επειδη ξεχνανε ομως οτι το ψαρι βρωμαει παντα απο το κεφαλι ας κοιταξουν πρωτα το σπιτι τους,τι προσφεραν και τι εκλεψαν,τι πατησαν και ποιους αδικησαν,ποσες φορες ειδαν την κλοπη και εκλεισαν τα ματια τους,και μετα να ερθουν να μας ζητησουν τον λογο.

Τους διατρητους νομους για να ξεφευγουν οι φιλοι τους δεν τους καναμε εμεις,δεν αφησαμε εμεις ολους τους απατεωνες να ξεφυγουν,δεν νομοθετησαμε ετσι ωστε να ελεγχουμε την δικαιοσυνη εμεις,δεν πληρωνουμε δημοσιογραφους εμεις,δεν κουβαλαμε παμπερς και σακκουλες εμεις.

Και τελικα δεν κατακλεψαμε για να εχουμε απο 50 σπιτια και τοσα εκατομυρια στις τραπεζες εμεις.

Μαζευτειτε λοιπον γελοιοι....σας πηραμε χαμπαρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: