Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

Η Ακρη του κυκλου

Ενας λαος εδω και μηνες αγεται και φερεται μεσα στον λογο ενος εκμαυλισμενου.... πολιτικου....κατα την γνωμη του φυσικα,στα ιστολογια βρηκαμε καποιον να βριζουμε και λογικο ειναι να μην τον νοιαζει αυτο και πολυ διοτι ειναι τοσο χοντροπετσος που και το βρακι του στελνει για να αποδειξει οτι εχει χιουμορ.
Κακο,προστυχο και φθηνο ομως.
Διοτι εκει που ειχε θεση το βρακι του εχει γραψει τον λαο ολοκληρο.
Και αντι να παραιτηθει...η να τον παραιτησει ο διασημος οραματιστης που βρισκεται συνεχεια σε πτηση........μαλλον κατι του κραταει ο παχυς και τον εχει υπο επιτηρηση,συνεχιζει να ομιλει και να κατηγορει τους παντες και τα παντα εκτος του εαυτου του.

Επεσε σε μια αντιφαση που αποδεικνυει την απεραντη ενοχη του ο κυριος αυτος,ονοματα μην λεμε και τον διαφημιζουμε κιολας,διοτι ανεφερει μια συνεχεια γεγονοτων την οποια δεν την καταλαβαμε εμεις.

Κατ'αρχην κατηγορησε τους κοπριτες που διοριστηκαν στο δημοσιο... διοτι οι Ελληνες ετρεχαν(και ειναι αληθεια αυτο)στα πολιτικα γραφεια(και στο δικο του)με παρακληση να προσληφθουν τα παιδια τους στο δημοσιο(και αυτος δεν εξαιρειται απο τις προσληψεις).
Το ανταλλαγμα ειναι γνωστο ....οι ψηφοι που εδιναν το δικαιωμα σε καθε εναν απο αυτους(τους πολιτικους)να ανανεωνουν την θητεια τους στο κοινοβουλιο(οπως και ο ιδιος).

Καποια στιγμη ειπε οτι ισως δεν κατεβει για βουλευτης στις επομενες εκλογες,αλλα το ανασκευασε αμεσα λεγοντας οτι  δεν κατεβαινει απο μονος του αλλα τον ψηφιζει ο λαος.

Εδω ειναι η ακρη του κυκλου τελικα.

Οταν λες οτι τοσα χρονια διοριζεις κοπριτες για να σε ψηφιζουν και μετα θεωρεις οτι οσοι σε ψηφιζουν το κανουν αναγνωριζοντας την πολιτικη σου προσφορα και μονο?(γελια αφορητα)
τοτε εισαι οχι μονο αστειος και γραφικος αλλα και ανικανος να αναλυσεις την πραγματικη αιτια για την οποια εισαι τοσα χρονια στο κοινοβουλιο.

Κυριε μου ενω θα επρεπε να εχεις περασει απο ειδικο δικαστηριο,και αυτο δεν ειναι δικη μου γνωμη αλλα συναδελφου σου πολιτικου...εμεις σε εχουμε,σε πληρωνουμε,εκανες περιουσια με τις πλατες μας....για να ερχεσαι να μας λες οσα μας λες.
Και ειναι αδικο αυτο διοτι αν το εκανες πριν 20 χρονια θα σου λεγαμε μπραβο,τωρα δεν εχεις καν το δικαιωμα να λες οτι λες.

Αλλα δεν φταις εσυ,φταιει ο παγκοσμιος  κυβερνητης που διεφθαρμενους μας ανεβαζει διεφθαρμενους μας κατεβαζει.

Αλλα ειστε καλοι συνεργατες απο τοτε με τον Οτσαλαν,το θυμασαι νομιζω ε?
Κατι  του κρατας και σε εχει εκει και δεν σε κουναει τιποτα....οχι οτι  αν σε σπρωχναμε θα κουνιοσουν δηλαδη,εχεις ενα ειδικο βαρος.
Το αντιθετο συμβαινει με το βαρος του εγκεφαλου σου.

Κενο αερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: