Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Μας τα παιρνουν απο παντου

Λοιπον δουλεια δεν εχουν να κανουν και εφευρισκουν κανουργιους τροπους για να βαλουν λεφτα στα ταμεια του κρατους,και το κανουν με οποιον τροπο μπορουν...εκτος απο εναν,να φορολογησουν οσους δεν φορολογουνται σωστα η και καθολου.

Νεος τροπος το ενεργειακο πιστοποιητικο,τι χρησιμοτητα εχει...κανεις δεν γνωριζει αλλα βαζει καθε κατοχο ακινητου να πληρωσει απο 185 ευρω το ελαχιστο σε περιπτωση που θελει να πουλησει το ακινητο του.
Βαλτε τωρα ολους αυτους τους φορους που μας εχουν φορτωσει και σκεφτειτε....τελικα ηξερε οτι υπαρχουν λεφτα ο διαχειριστης της πενταρας,και τα παιρνει οπως μπορει.

Επομενο θεμα οι ανακοινωσεις του υπουργου υπ-αναπτυξης περι μειωσεων των τιμων στα σουπερ μαρκετ,δεν παει αυτοπροσωπως και εκεινος σε κανενα σουπερ μαρκετ να δειξει στους πολιτες που ειναι οι τιμες που επεσαν?

Διοτι αν εννοουσε οτι επεσαν απο το ραφι και τις ξαναβαλανε ανεβασμενες κατα +2% και περισσοτερο τοτε σωστα μας το ελεγε.

Τιμες μειωμενες δεν εχω δει πουθενα,η τιμη του ανθρωπινου ειδους μονο εχει μειωθει διοτι σαν λαος δεν αξιζουμε ουτε μια τρυπια πενταρα πλεον,μας ευτελισανε ως εκει που δεν παει αλλο.

Απο την αρχη του χρονου αυξηθηκαν παλι τα παντα,βενζινη,τιμες τροφιμων,διοδια,δεη,δηλαδη τι περιμενουν να κανουμε ετσι οπως το πανε?

Οσο για αυτη την διαφανεια....μας εχει κουρασει αγαπη μου το θεμα,ποια διαφανεια λετε?
Να ειχατε κλεισει και κανεναν στην φυλακη καλα θα ηταν,οι μισοι εφυγαν,οι υπολοιποι ειναι στα σπιτια τους και περνανε καλα και περνουν και τις παχυλες συνταξεις απο το δημοσιο,διαφανεια.....λες να εννοουν τις διαφανες θηκες που βαζουμε μεσα τα εγγραφα?

Αυτο λοιπον δεν θα τελειωσει,θα συνεχιζεται οσο εμεις κανουμε τους ηλιθιους και δεν αντιδρουμε,καθε λιγο και κατι θα βρισκουν,και αν περιμενετε αυξηση των εσοδων απο το φπα....ξεχαστε το,απο που θα ψωνισει ο αλλος για να δημιουργηθει εσοδο?

Αντε και με τις νεες τιμες στα εισητηρια των ΜΜΜ θα καλοπερασουμε,θα πληρωνουμε σαν ευρωπαιοι και θα πληρωνομαστε σαν αφγανοι προσφυγες.
Να το σπουδαιο σχεδιο του διαχειριστη μας,αυτο ηθελε και το πετυχε με την συμβολη των υποδουλων βουλευτων του που το μονο που τους νοιαζει ειναι ο μισθος τους και τιποτα αλλο.

Εως ποτε ομως?

Δεν υπάρχουν σχόλια: