Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

Ο πρωθυπουργος των ξενων

Παει και ερχεται σε συνεδρια,συμποσια,συμβουλια,οτι αρχιζει απο συ εκει και το αλλοδαπο που βαφτιστηκε Ελληνας,ειναι σαν την παροιμια"οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη"και εκει α......εκει δεν εχει περικοπες και κριση,παει βολτιτσες αβερτα,να μας σωσει θελει αλλα μαλλον τα ξενοδοχεια των αλλων χωρων που πηγαινει σωζει.

Και μιλαει,δεν μενει αλαλο οπως ηταν τοσα χρονια εδω,εχει αποψη και την αναπτυσει,λεει διαφορα,συνηθως δεν τα λεει αυτος, του τα γραφουν,μαλλον γινετε καποιος κρυφος απο εμας διαγωνισμος για το ποιος θα γυρισει τις περισσοτερες χωρες στον κοσμο στο συντομοτερο διαστημα και παιρνει μερος...δεν εξηγειται αλλοιως.

Και απο πισω ειδικα στο τελευταιο ταξιδι στο Παρισι και το φιλαρακι που εως τωρα για το μονο για το οποιο εχει γινει γνωστο ειναι οτι του αρεσουν τα πολυκαταστηματα και ο Ysl,ευκαιρια ειπε να ψωνισει και κατι.

Και φυσικα στην χωρα τα παντα τρεχουν με τρελλους ρυθμους,ολα λειτουργουν ρολοι,οποτε σου λεει ο πρωθυπουργος των ξενων τι να καθομαι να κανω?
Τους εσωσα στα σιγουρα δεν μπορω κι'εγω να κατσω να ξεκουραστω,να γνωρισω νεους προοροσμους,να δω την πρασινη αναπτυξη καταματα,να οραματιστω και να σοφιστω?

Δυστυχως δεν τον κρατανε εκει που παει και μας επιστρεφει παλι πισω,να μιλησει για νεες νικες και νεα επιτευγματα,οποιος ειδε ομως το πιο κατω βιντεο του καθηγητη του θα καταλαβε πολυ περισσοτερα απο οσα μας εχει πει αυτος δεκαπεντε μηνες.

Αντε καιρος να παει στην Γη του πυρος,το Ουζμπεκισταν,την Πολυνησια,και οπου αλλου δεν ειχαν ακομη την τεραστια τιμη να τον δουν και κυριως να τον ακουσουν να μιλαει την πατρικη του γλωσσα.

Τα αγγλικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: