Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

Δια-στροφη προς τον Πολιτη

Ξεκινησα πρωι-πρωι να παω στα γραφεια του ΙΚΑ να θεωρησω το βιβλιαριο υγειας μου,ειχα παρει ολα τα δικαιολογιτικα απο τον οαεδ μετα απο καποιες ωρες παραμονης εκει και ειπα να τελειωνω με αυτο το θεμα.
Εφτασα και ανεβηκα στον τριτο οροφο,δεκαδες κοσμος στην αναμονη, δυο γκισε να εξυπηρετουν τους παντες,να απαντανε στα τηλεφωνα,να απαντανε σε ερωτησεις μιας και δεν υπαρχει γραφειο πληροφοριων,να μου πεις που βρισκεσαι και θελεις και γραφειο πληροφοριων?

101 νουμερο και ακομη εξυπηρετουσαν το 39,ο κοσμος δυσανασχετουσε και φωναζε διοτι επαιρναν και ατομα εκτος σειρας,καθησα και περιμενα.
Μητερες με μωρα,μεγαλοι ανθρωποι,εργαζομενοι,να περιμενουν ωρες για μια σφραγιδα,δηλαδη 2 λεπτα δουλεια με αναμονη 2 ωρων.

Αυτο ειναι που θα καλυτερευαν την καθημερινοτητα μας,και το βλεπεις παντου,οχι μονο στο ικα,σε οποιο χωρο παει ο καθε ενας μας να εξυπηρετηθει ουρες και ταλαιπωρια.
Λοιπον κυριε διαχειριστα δυστυχως οτι και αν ειπατε το μαυρο χαλι συνεχιζει να επικρατει παντου,σφραγιδες,υπογραφες,δικαιολογιτικα,και αλλες σφραγιδες και αλλες υπογραφες,μια μερα αναμονη για να τελειωσει μια δουλεια ελαχιστων λεπτων.

Δεν περιμενουμε καμια καλυτερευση,ετσι θα μεινουν οσα υποσχεθηκατε...ταχα να καλυτερευσετε,μπαχαλο οπως πριν.
Και μας πονατε και μας ταλαιπωρειτε δηλαδη,μια διαλυση απολυτη παντου και στην μεση ο πρωτα ο πολιτης να μην γνωριζει τι του γινετε.

Αυτο δεν ειναι στροφη προς τον πολιτη κυριε...

Αυτη ειναι η δια-στροφη του κρατους σας προς τον πολιτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: