Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Εβαψαν το μελλον μαυρο

Γατζωμενοι στην εξουσια πλουτισαν,αντι να ενδιαφερθουν για το καθηκον τους θεωρησαν καθηκον τους την οικονομικη τους αποκατασταση,δημιουργησαν ενα κρατος πολυνομιας και ανομιας,μονη διαφορα οτι οι μονοι που επρεπε να τιμωρηθουν ηταν αυτοι που δεν ειχαν την δυναμη να το αποφυγουν.
Δεκαδες σκανδαλα και ουτε ενας ενοχος,φροντισαν αυτοι που ξερουν να εξαφανιστουν,σε αλλες χωρες,να μην δωσουν στοιχεια της ενοχης τους,ειναι δυνατον κανενας τους να μην εχει την αξιοπρεπεια να πει τα ονοματα ?
Ειναι.
Διοτι ο καθενας τους ειχε στοιχεια για ολους τους υπολοιπους και ετσι δημιουργηθηκε η συμμορια της συνενοχης και της απολυτης καλυψης.
Και οχι μονο αυτο,κοροιδεψαν και τον λαο με εξεταστικες αστειες,με πεντε πορισματα για καθε σκανδαλο,και ετσι προχωραμε μεσα στις ακαθαρισιες και υποκρινομαστε οτι θα αλλαξουμε.

Αλλαζει κατι χωρις να καθαρισει το παρελθον του?

Και ετσι βρηκαν τον ευκολο για αυτους τροπο,να πληρωσουμε ολοι,μα δεν φταιξαμε ολοι για αυτο,πως μεταφερονται οι ευθυνες απο αυτους που επραξαν το λαθος σε εκεινους που το ανεχθηκαν η δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για να το διορθωσουν?

Ζουμε μια τραγικη εποχη,την εποχη των ανικανων,βιωνουμε την ασυδοσια τους και το ψεμα,παρακολουθουμε την κωμωδια της πτωσης των αξιων.
Η χρεοκοπια ειναι ολικη,δεν ειναι μονο οικονομικη,ειναι ηθικη και μας πληγωνει,η κοροιδια ειναι οτι μας διαχειριζονται σαν να ειμαστε τελειως ηλιθιοι,αλλαζουν το νοημα της λεξης ακομη και οταν αυτη η νεα λεξη σημαινει το ιδιο πραγμα οταν την αλλαξουν.

Παρακολουθουμε το θεατρο του παραλογου,την σηψη να ανακυρησετε νικητης και να επιδιωκει να μας απαλλαξει απο οτι παρανομο διαχειριστηκε στο παρελθον,οι κλεφτες δικασαν τους εαυτους τους και τους βρηκαν απολυτα νομοταγεις,ποια ειναι τελικα η διαφανεια που επεδιωξαν?

Γαντζωμενοι απο την εξουσια θα κανουν τα παντα για να την διατηρησουν,συμμαχιες,οικουμενικες,θα αλλαξουν τους ορους του παιχνιδιου,θα εφευρουν νεα οραματα,θα προσπαθησουν να μπλοκαρουν την ελευθερια της σκεψης μας.

Εβαψαν το μελλον μαυρο,πιο χειροτερα δεν γινετε,παθητικοι θεατες εμεις βλεπουμε και ακουμε πραγματα που αδυνατουμε να μεταφρασουμε,ποια λυση μπορει να βρεθει οταν η επομενη μερα φανταζει χειροτερη απο την χθεσινη?




Δεν υπάρχουν σχόλια: