Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

Περηφανα γηρατεια,ερημα μου..νιατα

Η προηγουμενη αναρτηση με εβγαλε απο τα ρουχα μου..ο λογος το λεει,αυτο ειναι το δειγμα της κατανοησης ενος δημοσιου οργανισμου προς εναν πολιτη,αυτη ειναι η νοοτροπια του δημοσιου τομεα προς τον καθε Ελληνα,για τους αλλοδαπους δεν μιλαω διοτι αν οι Ελληνες ζουν κατω απο τετοιες συνθηκες φανταζομαι πως ζουν εκεινοι.

Αυτη η διαχρονικη ξεφτιλα ενος κρατους που σπαταλαει εκατομυρια σε ιστοσελιδες του κοινοβουλιου,στην μκο της μαμας του Τζεφρυ,σε μαλακιες και ηλιθιοτητες και δεν εχει να υποστηριξει αναξιοπαθεις ανθρωπους ποτε θα τελειωσει?
Ποτε.Ο τονος στο εψιλον.

Αυτο ειναι το δυχτι προστασιας του Τζεφρυ,του πιο απανθρωπου διαχειριστη ακομη και απο τον δικτατορα Παπαδοπουλο,μα θα μου πειτε,ο Τζεφρυ φταιει που εκοψε η γελοια ΔΕΗ το ρευμα στον αρρωστο ανθρωπο?

ΝΑΙ
Γιατι βγαζουν νομους που δεν προβλεπουν τιποτα για ολους αυτους τους ανθρωπους,και τα εχω ζησει με την ασθενεια της μητερας μου,οταν ετρεχα απο εδω και απο εκει για το ψωροεπιδομα της προνοιας,λες και θα ζουσε με αυτα τα 220 ευρω τον μηνα,σε κανουν και νοιωθεις τοσο ευτελης οι ξεφτυλισμενοι δημοσιοι υπαλληλοι που ετσι να εχεις ενα οπλο τους καθαριζεις ανετα.

Παραδειγμα ετερον...αυξησαν τα εισητηρια,ειπαν μεσα απο το στομα οτι θα νομοθετησουν ωστε και οι ανεργοι να πληρωνουν μισο εισητηριο.
Το εκαναν?
ΟΧΙ
Απλα το λενε ωστε να δημιουργησουν εντυπωσεις διοτι στην τηλεοραση το ακουει ο αλλος ο ανιδεος και σου λεει...τι καλοι ανθρωποι που ειναι αυτοι οι γελοιοι....

Και μετα το ξεχνανε,αλλα δεν ξεχναμε εμεις.
Ασε την μεγαλυτερη ξεφτιλα με τους αναπηρους που τους τραβολογανε καθε τοσο να αποδειξουν την αναπηρια τους,μα θα μου πεις υπαρχουν και μαιμουδες αναπηροι.
Αυτους να τους κλεισουν φυλακη.
Τον αλλον με ενα ποδι,ενα χερι,ασθενεις με ψυχιατρικες παθησεις τι τους τραβολογανε?
Να δουν αν μεγαλωσε ενα νεο μελος στο σωμα τους?

Αλλα τους ηλικιωμενους τους αγαπαει ιδιαιτερα το κολοκρατος,προσφατο παραδειγμα ο ΟΓΑ αλλαξε τον τροπο πληρωμης ταχα για καλυτερα και χθες ολες οι γριουλες ορθιες στα ελτα περιμενανε συνταξη που δεν την πηραν διοτι ειχε κανει λαθος ο ελτα.
ΝΑ παει να γαμηθει ο ελτα και η δεη,αν κανουν λαθος να πηγαινουν αυτοι τις συνταξεις στα σπιτια των ηλικιωμενων,οχι να τρεχουν οι μεγαλοι ανθρωποι μεσα στην βροχη και να μην ξερουν τι να κανουν.

Ενα ξεφτιλισμενο κρατος με ξεφτιλισμενους και γελοιους πολιτικους...και αυτο θα εχουμε αφου το ανεχομαστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: