Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

Προμελετημενο εγκλημα

Γνωριζω οτι δεν εχουμε ολοι τον ιδιο τροπο σκεψης,αλλοι βλεπουμε ενα ποτηρι μισογεματο και αλλοι μισοαδειο,αλλοι επηρρεαζομαστε απο τις αναγκες μας και την κατασταση που ζουμε,και αλλοι απο τα πιστευω μας.

Αν σκεφτουμε ομως τι εχει συμβει μεσα απο τις τελευταιες αποκαλυψεις καταληγουμε ...με οποιον τροπο και να σκεφτομαστε να συμπερανουμε οτι το παιχνιδι ηταν καλα στημενο και οχι μονο προσφατα.

Η παραπλανηση εχει παρελθον μεγαλο,με πορειες μαζι με τον λαο,σε συγκεντρωσεις,με λογους αιχμηρους κατα των αποφασεων της πρωην κυβερνησης,με καυστικες δηλωσεις στα ΜΜΕ οπου ο τωρινος διαχειριστης μας φανταζε σαν τον Ρομπεν των Δασων που θα εσωζε τους φτωχους χωρικους του Νοτινγχαμ απο την λυσσαλεα επιθεση κατα των εισοδηματων τους.

Ποιος μπορουσε να φανταστει οτι καποιος μπορει να ειναι τοσο καλος ηθοποιος χωρις να εχει παει εστω σε μια ιδιωτικη σχολη θεατρου?
Ποιος μπορουσε να πιστεψει οτι αυτος που εκλαιγε απο τα δακρυγονα στον Πειραια θα ηταν ο ιδιος που θα εκανε οσα εχει κανει εως τωρα?

Και ευτυχως που υπαρχουν τα βιντεο και οι φωτογραφιες με ολα αυτα αλλοιως θα μας ελεγαν και συριζαιους και εμας που προσπαθουμε να αποδειξουμε το εμφανες.
Οτι υπηρχε σχεδιο αλωσης της χωρας,και ο μονος τροπος να το πετυχουν ηταν να κανουν αυτο που εκαναν.

Ο κουρασμενος ηξερε την κατασταση της οικονομιας,οπως και ο ξεκουραστος ταξιδιωτης,ολα ηταν μιλημενα και κανονισμενα,και τωρα ειναι μην γελιεστε με την ταχα αντιπολιτευτικη σταση του αλλου αρχηγου,για τα ματια του κοσμου γινεται.
Ολα καλα θα πειτε αλλα απο που αρχιζει το προμελετημενο.....να γινετε εγκλημα?

Αυτα τα εχουν πει και οικονομολογοι,μπορουσαμε να καταφερουμε πολλα αν αντιδρουσαμε νωριτερα,δεν το εκανε,ετρεχε με οπλα και τραπεζια στο εξωτερικο,για ποιο λογο αφου ηξερε ενα χρονο πριν οτι πρεπει να αντιδρασει γρηγορα?
Υπαρχει η φημη οτι και αλλες χωρες επεδιωξαν να μας βοηθησουν και δεν το δεχθηκαν,πηγαμε σαν το αρνι στο σφαγειο να υποδουλωθουμε για δεκαετιες ενω μπορουσαμε να το εχουμε αποφυγει.

Ολα τα υπολοιπα ειναι γνωστα,σιγα σιγα θα μαθουμε περισσοτερα,ηδη εχουν ανοιξει στοματα,τιποτα δεν μενει κρυφο αιωνια,τωρα προσπαθουν να υποβαθμισουν σαν κουτσομπολια ολα οσα λεγονται.

Το γεγονος ειναι οτι αυτη την στιγμη διοικουμαστε απο ανθρωπους που ελαχιστο ενδιαφερον εχουν για το μελλον της χωρας,το απεδειξαν με το προμελετημενο.
Τους ενοχλουν τωρα οι διαμαρτυριες,δεν τις εχουν συνηθισει,ειχαν μαθει να μιλανε μονο με δημοσιογραφους της ξεφτιλας που τους εγλυφαν πατοκορφα,ο λαος ηταν απων παντα και μονο προεκλογικα γινοταν σημαντικος για αυτους,μετα τον ξεχναγαν.

Και θα προσπαθησουν να αποτελειωσουν οτι αρχισαν...το εγκλημα.
Διοτι ξερουν οτι αν δεν τα καταφερουν οπως τα σχεδιασαν ως το τελος....

Αυτοι δεν θα εχουν καλο τελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: