Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

Εχουν χασει την μπαλα

Ειναι ολοφανερο πλεον οτι οι διαχειριστες μας εχουν χασει την μπαλα,δεν ηξεραν ετσι και αλλοιως να παιζουν,μπηκαν στο παιχνιδι ανετοιμοι και τρωνε τα γκολ ακομη και απο αμυντικους.
Κυρια αιτια εκτος απο την ανικανοτητα τους ειναι η ελλειψη συνεργασιας,αυτοι δεν μπηκαν στο παιχνιδι για να παιξουν,μπηκαν για να χαλασουν το παιχνιδι των συμπαικτων τους,μπηκαν και αλλαξαν τους προηγουμενους που και εκεινοι εκαναν τα ιδια λαθη.

Μια ομαδα για να παει μπροστα πρεπει να εχει κοινους στοχους και οχι ατομικους,οταν οι ιδιοι θεωρουν οτι ειναι το δωρο του θεου προς την χωρα και με τον υπερβαλλοντα εγωισμο τους αντιδρουν σπασμωδικα....για ποιο αποτελεσμα περιμενουν το τροπαιο?

Κυρια ειναι η ευθυνη του προπονητη,δεν βαζεις σε μια ομαδα που θελει την νικη κουτσα αλογα,δεν βαζεις χασογκολη εκει που θελεις να σημειωσεις τερμα,δεν βαζεις τρυπια αμυνα απεναντι σε ομαδες καλυτερες και πιο προετοιμασμενες απο την δικη σου.

Πεφτουμε συνεχως κατηγορια,η σωτηρια ειναι πλεον απιθανη,ακομη και με χρηματισμο των διαιτητων δεν μπορουμε να σταυρωσουμε μια νικη.
Παλαιοτερα μια ηττα απο μια μεγαλη ομαδα την θεωρουσαμε εφικτη και το καταλαβαιναμε,αυτοι ομως τωρα χανουν και απο τα τσικο περιφερειακων ομαδων,απο ομαδες του εξωτερικου με λιγοτερη εμπειρια στην μπαλα.

Δυστυχως στην πολιτικη η ανικανοτητα μπορει να αργει να φανει..αλλα οταν φανει δεν μπορει κανεις να την καλυψει,και φαινεται πλεον η ανικανοτητα,με γυμνο ματι,το θεμα ειναι οτι και η αναπληρωματικη ομαδα ειναι χειροτερη απο την κανονικη.

Λεω....μηπως πρεπει να αρχισουμε να παιζουμε και εμεις? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: