Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

Δυο μετρα και δυο σταθμα

Ερευνα εχει ζητησει ο εισαγγελεας για αναρτηση που δημοσιευτηκε  σε δημοσιογραφικο site και αναδημοσιευτηκε σε ιστολογια,σκοπος του να βρει ποιος διεδωσε την πληροφορια περι επικειμενης πτωχευσης της χωρας.

Καλα κανει ο εισαγγελεας και ψαχνει αυτον που διεδωσε αρχικα το κειμενο αυτο,τα ιστολογια που το αναδημοσιευσαν δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουν ευθυνη,οι περισσοτεροι απο εμας αναδημοσιευουμε αναρτησεις που θεωρουμε σημαντικες,ο καθενας με το γουστο του φυσικα,εγω αν και το ειχα διαβασει δεν θεωρησα σκοπιμο να το αναρτησω στο ιστολογιο μου,το γεγονος δεν ειναι αυτο ομως,αυτο ειναι τοσο σημαντικο για την οικονομια και οχι οι αποφασεις της κυβερνησης?

Δεν ειδα κανεναν εισαγγελεα να καλεσει ....ποτε....κανεναν πολιτικο να του ζητησει τον λογο για δεδομενες παρανομιες,ας πουμε χρηματηστηριο,τις μιζες που πηγαινε ο Τσουκατος στο Πασοκ,το μνημονιο που αντισυνταγματικα ψηφιστηκε και οχι απο 180 οπως επρεπε,οι μειωσεις μισθων και συνταξεων,ο λαος που υποφερει.
Να μην θυμηθω τις απατες των δημοσιογραφων,τον Θεμουλη με τα εκατομμυρια που κανεις δεν ξερει που τα βρηκε και συνεχως κουκουλωνετε το θεμα,τα χρεη των τηλεοπτικων σταθμων και των εφημεριδων.

Τα ιστολογια ειναι ενοχλητικα,κουτσομπολευουν.... ειπε αποψε ο Παπουτσης στο Αλτερ,κουτσομπολιο ειναι οτι οι αστυνομικοι που σκοτωθηκαν δεν ειχαν σωστη αμυνα και οργανωση?
Η το οτι θυμιζουμε το γεγονος οτι ηταν υπουργος και επι Σαμινα με 80 νεκρους και θα εβαζε το μαχαιρι στο κοκκαλο?
Κουτσομπολιο ειναι οτι ειναι ανικανοι και δεν ξερουν τι τους γινεται?

Ναι τα ιστολογια προβληματιζουν τους πολιτικους,τα διαβαζουν,ξερουν τι λεμε,ξερουν οτι η γνωμη μας δεν ειναι ιδια και δεν πανηγυριζουμε με τις νικες και τα επιτευγματα του Τζεφρυ,και πισω απο το χαμογελαστο προσωπο τους κρυβεται η αβεβαιοτητα,η αποτυχια μεταμφιεσμενη,ο φοβος.

Θα επρεπε να καλεσει ο εισαγγελεας τον Παπουτση να τον ρωτησει γιατι η αστυνομια λειτουργει με τοσες ελλειψεις,γιατι αγοραζουν μονοι τα κρανη τους,γιατι δεν εχουν σωστα αλεξισφαιρα?
Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον,οχι οπως στην περιπτωση Ζαχοπουλου οταν φυλακιστηκε μονο η σαρρανταρα,ουτε στην περιπτωση Καραβελα που μπηκαν φυλακη η γυναικα και η κορη του.
Ο θανατος των δυο νεων παιδιων δεν εχει ηθικο αυτουργο?

Βαλτε και εναν ανικανο πολιτικο φυλακη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: