Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

Βουτηγμενοι στα σκατα

Αυτο ειπε οτι ειμαστε ο αξιοτιμος φιλος του διαχειριστη μας Στρος Καν,ναι ο ιδιος που αποκαλυψε οτι σερνοταν απο κοντα του ο σωτηρας μας και τον παρακαλαγε προεκλογικα να μας παρει υπο την προστασια του.

Και ειπε αληθεια τελικα,γιατι να μας κακοφανει?
Δειτε ποιοι μας εχουν κυβερνησει απο το '74 και επειτα,θυμηθειτε τι εχουμε ανεχθει τοσα χρονια,επισης ποσες παρανομιες τους θεωρησαμε ως νομιμες,τι καταστρατηγηση εχουν κανει στο συνταγμα και τους νομους...

Λεει επισης μια μεγαλυτερη αληθεια,οτι στην Ελλαδα οσο πλουσιοτερος εισαι τοσο λιγοτερους φορους πληρωνεις,αμφιβαλλει καποιος για αυτο?

Οταν μεινει καποιος βουτηγμενος στα σκατα για δεκαετιες οσο και να προσπαθησει να καθαριστει η βρωμα εχει γινει δευτερο δερμα του,γιαυτο ο διαχειριστης μας δεν ενδιαφερθηκε να καθαρισει τιποτα,μας ψεκασε με μπαυγκον να ψοφησουμε ωστε να ερθει η νεωτερη γενια χωρις δικαιωματα και με μισθους πεινας για να συνεχιστει η σαπιλα και η αποφυγη των φορων απο τους πλουσιους.

Και συνεχιζει την κρυφη διπλωματια του ακομη,και μας σωζει οπως πιστευει αυτος οτι πρεπει να σωθουμε,και σε λιγους μηνες ισως μαθουμε απο αλλον τι κατηγοριες εχει πει εναντιον μας.
Και τελικα τι καταφερε τοσους μηνες το απολυτο τιποτα?
Να ξεφτιλισει την χωρα διεθνως,να ανεβασει τα σπεντς,να φτωχυνει τον λαο...

Και να ειμαστε σε χειροτερη κατασταση σημερα απο την ημερα που εμπνευστηκε ο οραματιστης της 79ης θεσης την προσφυγη στο ΔΝΤ.

Εμ΄πως να μην πει κι ο Γαλλος οτι ειμαστε βουτηγμενοι στα σκατα,κατι θα του εχει μυρισει κι'εκεινου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: