Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2011

Γ. Παπανδρέου: Εντός της χώρας οι αντίπαλοι μας


To γνωριζουμε κυριε Παπανδρεου οτι οι αντιπαλοι σας βρισκονται εντος της χωρας,εξω απο αυτην σας βραβευουν,σας λενε οραματιστη,σας χειροκροτανε...οχι παντα,στο Βερολινο δεν ειχατε καλη ασφαλεια,κανετε βολτες στους δρομους,μιλατε απο εδω και απο εκει,λετε ποσο διεφθαρμενοι ειναι οσοι ζουν εντος της χωρας,παραχωρειτε δημοσια περιουσια και κανενας δεν αντιμιλαει,εχετε κανονισει ολες τις λεπτομερειες με τους δικτατορισκους φιλους σας για το τιποτενιο μελλον που ετοιμαζετε για την χωρα.

Εντος της χωρας ειναι οι αντιπαλοι σας,φυσικο δεν ειναι?
Εδω κοψατε μισθους και συνταξεις,εδω κατακρεουργησατε τις εργασιακες σχεσεις,εδω αυξησατε τον φπα,εδω εχετε καταδικασει ενα μερος του λαου στην απολυτη φτωχεια και το υπολοιπο στο να προσπαθει να επιβιωσει.

Τουλαχιστον μεσα στην μεγαλη αυταπατη σας,εκει που πιστετευτε οτι συνεχεια νικατε,καταλαβατε οτι εντος της χωρας υπαρχουν αντιπαλοι,οχι το τσουρμο που κουβαλατε μαζι σας,οχι η συμμορια που σας εδωσε το χρισμα του προεδρου του κομματος,οχι οι εργολαβοι που τους αγαπατε,ουτε οι τραπεζιτες και οι βιομηχανοι που τους στηριζετε.

Και φυσικα αντιπαλοι σας δεν ειναι τα μμε,αυτοι ειναι κολητοι σας,ανταλλασετε ιδεες και υποστηριζουν με παθος το μηδενικο εργο σας.
Τοτε ποιος ειναι ο αντιπαλος σας στην χωρα?

Μα εμεις φυσικα ...ο λαος.
Και θα μας εχετε αντιπαλους  οσο κυβερνατε ετσι,με αναιδεια,αδιαφορια,αλαζονεια.
Εμεις λοιπον μπορει να ειμαστε διεφθαρμενοι...λιγοτερο απο ολους εσας,μπορει να καναμε λαθη,να σας αφησαμε να πλουτιζετε ολοι σας επι δεκαετιες,να βολευτηκαμε γιατι ετσι μας μαθατε,αλλα...

Την χωρα την αγαπαμε,οχι οπως εσεις,και το σημαντικοτερο....

Δεν αγαπαμε τους προδοτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: