Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

Σωσε πρωτα εμας και μετα πας και αλλου

Τελικα αυτη η σωτηρια μας απο τον διαχειριστη μας δεν λεει να τελειωσει,εκει που αρχιζει ολο και καποιο εμποδιο παρουσιαζεται και αναγκαζεται να τρεχει να σωζει αλλες χωρες.

Πανω στην πιο δυσκολη στιγμη της δικης μας σωτηριας παρουσιαστηκε το θεμα της Λιβυης,και να τρεχει παλι στο Παρισι να αποφασισει μαζι με το κοντο κουνελι πως θα σωσουν τους κατοικους της χωρας αυτης απο τον ενα δικτατορα για να τους φορτωσουν τους δημοκρατες της ελιτ οι οποιοι θα φροντισουν να κατακλεψουν την χωρα οπως κατακλεψαν και την Ελλαδα οι δημοκρατες και σοσιαληστες που ειχαμε εμεις.

Φυσικα αφηνει πισω του την ομαδα την κουρελου η οποια με τις ευλογιες του θα καταρτισει το προγραμμα με το οποιο θα μας καταστρεψει και θα μας πουλησει για μπαζα στους φιλους του και αυτους δημοκρατες ελιτιστες.

Και χωρις αναισθητικο θα μας εγχειρισουν και θα μας αφησουν μετα να αναρρωσουμε σε νοσοκομεια χωρις φαρμακα και νοσηλευτες,ενω η υπουργος εργασιας θα κανει συνεχεις συνεντευξεις αντι να ασχολειτε με το προβλημα της ανεργιας.

Θα μου πεις αν εχει τον Παγκαλο ο οποιος βρισκετε παντα σε εναν οργασμο εργασιας τι να τους κανει τους υπολοιπους?
Δεν θα επρεπε ομως να αποτελειωσει πρωτα εμας και μετα να παει να ασχοληθει με αλλους λαους?
Και ρωταει τους αλλους λαους αν θελουν να ασχοληθει αυτος μαζι τους?
Αρκετα κακα δεν εχουν τραβηξει?

Αν τους ελεγε την σωτηρια που τους ετοιμαζει θα προτιμουσαν να τους τιμωρησει ο Κανταφι.
Τουλαχιστον θα ειχαν μια αιτια,με τον δικο μας αναιτια θα πανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: