Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Ο Κοσμος το'χει τουμπανο κι'αυτος κρυφο καμαρι

Ενα θεατρο σκιων ειναι αυτο που ζουμε,ενα κουκλοθεατρο με μαριονετες που κινουνται απο αορατα νηματα και συγχρονως προσπαθουν να μας πεισουν οτι μοναδικος τους σκοπος ειναι η σωτηρια μας.

Και δεν ειναι μονο αυτο που μας υποβαθμιζει σαν πολιτες,να εχουμε εναν πρωθυπουργο ο οποιος μεσα απο κρυφες συνομιλιες και επαφες ειχε προεκλογικα προεξοφλησει την προσφυγη μας στο ΔΝΤ,και συνεχιζει παντα με κρυφα σχεδια και οργανωση να διαχειριζεται την χωρα σαν να ειναι φεουδο του η οικογενειακη του υποθεση.
Ειναι οτι μας θεωρει τελειως ανικανους να κατανοησουμε οτι αυτο που εκεινος ονομαζει νικες ειναι ατελειωτες φανφαρες δικαιολογιας για τις υποχωρησεις που καθε λιγο κανει και συνεχιζει να υποχωρει σε καθε πιεση λες και παραδιδει τον προσωπικο του πλουτο για πωληση.

Και με βοηθο τα μμε επιτιθεται καθημερινα στην αξιοπρεπεια και την νοημοσυνη μας και μας λεει βαλτε πλατη και εγω θα σας φορτωσω μεχρι να κυλιστειτε στο χωμα,και θα ποναω που εσεις θα πονατε αλλα πρεπει να σωσω την χωρα.
Και σε αντιθεση τα μετρα μας πανε πιο πισω,οι υποσχεσεις τους ψευτικες οπως και προεκλογικα,το χρεος δεν μειωνεται ουτε και το ελλειμα,αυτο που εχει μειωθει ειναι οι μισθοι,οι συνταξεις και η ποιοτητα εξυπηρετησης και ζωης.

Απο κοντα του και το ανικανο τσουρμο που ιδεα δεν εχει τι κανει αλλα του αρεσει ο τιτλος..... υπουργικο συμβουλιο,ο ενας υποκλινεται στους Τουρκους,ο αλλος στους μεταναστες,ολοι τους υπο την επηρρεια μεθης της εξουσιας,ασυνενοητοι και αδιαφοροι με μονη ασχολια τις συνεντευξεις σε ραδιοφωνα και τηλεορασεις,για τον λαο δεν το συζηταμε αν και τον λατρευουν δεν τολμανε να εμφανιστουν μπροστα του.

Μας κουρασανε οι υποσχεσεις,οι νικες και τα επιτευγματα,θελουμε αληθινους ανθρωπους να μας μιλησουν με λογια που να ειναι αληθινα,βαρεθηκαμε τους ψευτες και τους ευθυνοφοβους.

Μει λιγα λογια κυβερνηση και αντιπολιτευση..σας βαρεθηκαμε ολους,ειστε τελειωμενοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: