Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Για εμας...αλλα χωρις την γνωμη μας

Μου κανει φοβερη εντυπωση η μυστικοπαθεια που περιτριγυριζει καθε τι που κανουν η σκεπτονται να κανουν οι τεραστιοι πολιτικοι που εχουμε σε αυτον τον τοπο.
Οτι και να σχεδιαζουν..το κανουν για το καλο μας οπως λενε,χωρις ομως να ρωτησουν καθολου την γνωμη μας.
Μας θεωρουν τοσο ηλιθιους ηθελα να ηξερα η απλα δεν κανουν κεφι να ακουσουν και μια τριτη αποψη...την αποψη του λαου?

Και ειναι ευκολο να βγαινουν και να λενε καθε τοσο οτι εχουν την εντολη απο τον λαο,ποια εντολη ομως?
Εκεινη που πηραν με απατη και με ψεμα?γιατι δεν κανει ενα δημοψηφισμα ο διαχειριστης μας να διαπιστωσει ποια εντολη και με τι ποσοστο θα παρει τωρα?

Ειναι οι Ελληνες σημαντικοι μονο την ημερα των εκλογων?τοτε εχουν την υπευθυνοτητα να βγαλουν κυβερνηση και μετα απο εκεινη την ημερα γινονται ανευθυνοι να αποφασισουν για το μελλον τους?

Και φυσικα σαν ανευθυνοι το αφηνουν στα χερια ανικανων και προδοτων οι οποιοι κανουν επι δεκαετιες οτι χειροτερο και στην οικονομια και στα εθνικα μας θεματα.
Και ενω βρισκονται σε αδιεξοδο...και αυτο φαινεται πλεον εκεινοι παιζουν το ιδιο βιολι,συναντησεις μυστικες,κουβεντες και συμβιβασμοι κατω απο το τραπεζι,οδηγουν την χωρα στον ολεθρο με δικαιολογια την σωτηρια της.

Και θα παει παλι στην Ευρωπη ο αποτυχημενος μαζι με τον αλλον γελοιο των οικονομικων ο οποιος πατασσει την φοροδιαφυγη ....των μικρων και αδυναμων μονο και θα παρουν κατι ελαχιστο και θα γυρισουν νικητες μετα βαιων και κλαδων.

Δεν θα γνωριζουν ομως οτι εμεις που δεν μας ρωτησανε θα τους θεωρουμε αντι για νικητες...

Παντοτινα χαμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: