Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Aπαντηση στο γιαουρτωμα


Κυριε Παγκαλε
Ειναι τουλαχιστον αστειο καθε φορα που ο λαος σας αποδοκιμαζει να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι για ολα φταιει ο Συριζα,δεν ψηφιζω ουτε εσας ουτε τον Συριζα και θεωρω οτι απευθυνεστε σε παιδακια του νηπιαγωγειου οταν μιλατε μετα απο καθε τετοια επιθεση.
Θεωρειτε δηλαδη..οτι ολος ο υπολοιπος λαος ειναι τοσο ευτυχης και σας λατρευει....την ωρα  που απο την στιγμη που αναλαβατε την εξουσια εχει παθει τα εξης:
1)Μειωθηκαν οι μισθοι τα επιδοματα τα δωρα Χρστουγεννων και Πασχα,ακομη και απο συνταξιουχους των 500 ευρω τον μηνα.
2)Απελευθερωσατε την αγορα εργασιας καταργωντας ολα τα δικαιωματα των εργαζομενων.
3)Αυξησατε τον φπα δυο φορες στελνοντας ολες τις τιμες στα υψη,για την βενζινη δεν το συζητω επλιζω να καταλαβαινετε τι εννοω.
4)Καταπολεματε την φοροδιαφυγη οποιου σας βολευει διοτι οι μεγαλοκαρχαριες κατακλεβουν οποτε θελουν.
5)Κανατε αστειες εξεταστικες επιτροπες ταχα να τιμωρησετε τους κλεφτες,αν τους τιμωρουσατε δεν θα ειχατε πλεον στελεχη στο κομμα σας.
6)Ενω συνεχεια δεν παιρνετε αλλα μετρα...καταληγετε να παιρνετε αλλα μετρα και παντα σε βαρος του λαου.
Εσεις ειδικα
Μας εχετε εξυβρισει με τον χειροτερο τροπο,μας μεταφερετε τις εθυνες σας,λετε οτι τα φαγαμε ολοι μαζι,και πολλα αλλα αναξια εστω και να τα αναφερω.
Κυριε Παγκαλε
Εγω τουλαχιστον..αλλα και ο περισσοτερος κοσμος δεν ξεχναμε ουτε τον Οτσαλαν,ουτε τα ΙΜΙΑ και την σημαια που την πηρε ο αερας,δεν ξεχναμε οτι ειστε στην πολιτικη(κακως)επι δεκαετιες και μολις φετος ανακαλυψατε τους αντιπαραγωγικους,και τους κοπριτες,δεν ξεχναμε οτι στην θεση που ειστε δεν εχετε προσφερει τιποτα αξιολογο παρα υβρεις και επιτελους θα επρεπε καποια στιγμη να αποσυρθειτε διοτι εχει καταντησει η υποθεση κωμικοτραγικη.
Θα μου πειτε σας εξελεξε ο λαος,συμφωνω,εκτος απο τα εγκληματα των πολιτικων τα τελευταια 37 χρονια εχει δικαιωμα και ο λαος να εγκληματει κατα της χωρας,και το κανει με ευκολια.
Τωρα αν η δημοκρατια που επικαλειστε ειναι αυτο που ζουμε εμεις τοτε τι χειροτερο θα μας κανει ο φασισμος οι η Ναζι?
Εξ’αλλου ο κυριος που κυβερναει και για τον οποιον ειχατε πει οτι δεν ειναι ικανος να το κανει....θυμαστε?
Μας εχει ηδη παραδωσει αμαχητι σε μια απο τις χειροτερες περιοδους της Ελληνικης ιστοριας,και στην χειροτερη και απο την δικτατορια οικονομικη διακυβερνηση της χωρας απο τους ξενους φιλους του.
Με λιγοτερη εκτιμηση απο αυτη που εχετε εσεις για τον Ελληνικο λαο.


1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Πολλά καθώριζουνν την μοίρα των ανθρώπων.

Είναι ΔΙΚΑΙΟΥ Ανάγκη, η πρωτοβουλία συμμετοχής..

http://www.gopetition.com/petition/44615.html#sign