Σάββατο, Μαρτίου 12, 2011

Εσεις την συνταξη την θελετε σε μετρητα η επιταγη?

Συνεχιζεται το μεγαλο ενδιαφερον των διαχειριστων μας για το πως θα ζησουμε καλυτερα,και συνεχιζονται και οι μελετες για το μεχρι ποτε θα εχουν χρηματα τα ταμεια να δινουν συνταξεις.
Για επικουρικες αφηστε αλλη εκατονταετια,δεν φαινεται να παιρνει κανενας,και απο την βασικη ....ξερετε αυτη των 360 ευρω...ολο και κατι θα μεινει και για εμας.

Για τους επομενους δεν ξερω,γινονται συνεχεια μελετες για την βιωσιμοτητα του ασφαλιστικου συστηματος,ποτε ο ενας ποτε ο αλλος,αλλα ο ενας αλλα ο αλλος,κανανε το συστημα μπορντελο.
Και φυσικα δεν ειδαμε και κανεναν υπουργο,διοικητη οργανισμου να παει και φυλακη γιατι επενδυαν τοσες δεκαετιες τα αποθεματικα σε ατοκους λογαριασμους στις τραπεζες και σε δομημενα ομολογα.
Να μου πειτε εδω δεν πανε φυλακη τα τσιρακια των εφοριων που κατακλεβουν το κρατος θα πανε οι υπουργοι.....

Απαπαπα αυτα γινονται σε αλλες χωρες υποαναπτυκτες εδω τους χειροκροταμε τους κλεφτες,....σαν να τους λεμε...μπραβο ρε μας πιασατε κοροιδα και δεν το καταλαβαμε.

Λοιπον συνταξιουχοι του μελοντος ενωθειτε,να ενωσουμε και τις συνταξεις μας να μπορουμε να επισκεφθουμε μια φορα τον χρονο το κοντυνο μας σουπερ μαρκετ.
Ενω οι πολιτικοι εχουν φροντισει να περνανε καλα ακομη και τοτε,τετοιο ενδιαφερον για την  χωρα ρε παιδι μου.

Μενω εκπληκτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: