Κυριακή, Μαρτίου 13, 2011

Βαλτε πλατη,βαζω τα βαρη

Οσοι ακουσαν αποσπασματα απο την ομιλια του διαχειριστη μας στο υπουργικο του συμβουλιο  θα καταλαβαν ενα και μονο πραγμα.
Οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας και δεν εννοει να το καταλαβει.

Ειπε να βαλουμε πλατη για να παει η χωρα μπροστα,ειπε και αλλα πολλα που με κανουν να αναρωτιεμαι αν καταλαβαινει τι γινεται στην χωρα η το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να την ξεπουλησει οσο οσο και να ξεπληρωσει τους εντολεις του.

Φυσικα δεν παρελειψε να μιλησει για την περιφημη νικη....ακομη μια που πετυχε και ζητησε εντατικοποιηση των προσπαθειων απο ολους τους υπουργους.

Το οτι δεν μαλανε ο ενας στον αλλον το εχει καταλαβει?

Το σιγουρα ειναι οτι αν καταφερει οσα σχεδιαζει θα πληρωνουμε το νερο και το ρευμα σε τιμες πετρελαιου,θα ψαχνουμε στα σκουπιδια για αποφαγια και θα πεθαινουμε ανεργοι ψαχνοντας συσιτιο να φαμε ενα κοματι ψωμι.

Εκεινος και οι παρεα του φυσικα θα περνανε ζωη και κοτα και θα ριχνουν καθε χρονο περισσοτερα βαρη στις πλατες ενος λαου που το μεγαλυτερο μερος του δεν εχει καμια ευθυνη για οσα κλαπηκαν και ξοδευτηκαν απο τους φιλους και συντροφους του...με την ανοχη του.

Ας μην το παιζει λοιπον οτι βγηκε απο παρθενογεννεση και εκεινος,οταν ερθει η ωρα θα απολογηθει για οσα εσκεμμενα εκανε εναντιον της χωρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: