Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Fast track to hell

Mετα τις ανακοινωσεις απο το ιδιο το ΔΝΤ των νεων μετρων στα οποια περιλαμβανονται περικοπες επιδοματων....με πρωτο το επιδομα ανεργιας,αυξησεις στις δεκο,και κοψιμο σε επιδοματα απο οικογενειες που ζουν λιγο πανω απο το οριο της φτωχειας πρεπει να καταλαβουμε τελικα τι θα συμβει στο μελλον και να ξυπνησουμε.

Ολα θα παραδοθουν στην πυρα,η μεσαια ταξη ηδη τρεκλιζει και καταρρεει,οι φτωχοτεροι ειναι αδυναμοι να αντιδρασουν και απλα παρακολουθουν αυτο το φασιστικο συστημα να τους αφαιρει και τα τελευταια εφοδια τους να επιβιωσουν.

Και το γελοιοτερο ειναι οι διαψευσεις τους οτι δεν παιρνουν νεα μετρα,αυτοι μαλλον πιστευουν οτι επειδη ανακοινωνουν τις αθλιοτητες τους στην τηλεοραση αυτο ειναι αρκετο για να τις πιστεψει ο λαος.

Και θα αρχισει το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας,ενοικιαση το λενε,και θα πουληθουν τα παντα για να φτασουν τον στοχο τους,που δεν θα τον φτασουν και το χρεος δεν θα μικρυνει ουτε το ελλειμα.

Και τελικα οταν γινει αναδιαρθρωση του χρεους....ποιος θα λογοδοτησει που πουλησε τα παντα και παρ'ολα αυτα δεν την αποφυγαμε?
Και ολα αυτα τα χρονια θα μας λενε υπομονη,βλεπουμε οτι υποφερετε αλλα πρεπει να σωσουμε την χωρα.

Τι εννοουν τελικα?
Ειναι η φτωχοποιηση ενος λαου και η εκποιηση μιας χωρας η σωτηρια της?
Ετσι θα ονομαζε και ο Νερωνας το καψιμο της Ρωμης,στο δικο του τρελο μυαλο την εσωζε εκεινη την στιγμη.
Μηπως τελικα αντι για διαχειριστες η χωρα χρειαζεται ψυχιατρους?

Δεν υπάρχουν σχόλια: