Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

Financial Times... Αναδιαρθρωση Νew York Journal Χρεωκοπια...Παπανδρεου Συνεχιζω το εργο μου.

Αλλαζουμε η βουλιαζουμε ελεγε,λεφτα υπαρχουν ελεγε,και τι δεν εχει πει τοσους μηνες,επιτυχιες εφερνε,και αλλες επιτυχιες,και νικες και οπλα και τραπεζια και το μαυρο μας το χαλι.

Αυτος ο ανεκδιηγητος διαχειριστης που μας ετυχε στην χειροτερη περιοδο συνεχιζει το καταστροφικο του εργο,κανενας δεν μπορει να τον σταματησει και ετσι απλα παρακολουθουμε τον συγχρονο Νερωνα να καταστρεφει οχι μια πολη αλλα μια χωρα.

Με ηρεμο υφος και μωβ γραβατα...για οσους θυμουνται μας υποσχεθηκε ενα ταξιδι στην Ιθακη,εκει πλεον δεν μας φτανουν τα χρηματα να παμε οποτε την επομενη φορα που θα βγει ηρεμος να μας αναγγειλει που θα μας παει ας περιμενουμε καποιο κοντυνοτερο προορισμο.

Δυστυχως οπως δειχνει η κατασταση καλυτερες μερες δεν θα ξαναελπισουμε οτι θα δουμε,το θεμα ομως ειναι να μην δουν καλυτερες μερες ουτε αυτοι που μας εφεραν εδω που βρισκομαστε.
Οι financial Times μιλανε για σιγουρη αναδιαρθρωση η New York Journal για χρεωκοπια και εμεις ψ-----λαρμενιζουμε,και ο ανικανος ολων ακομη πιστευει οτι μπορει να καταφερει οτιδηποτε και δεν εννοει να ξεκουμπιστει πριν μας αποτελειωσει ως εθνος.

Αλλαλουμ και απανω τουρλα το κυβερνητικο του σχημα,ακομη και μετα τον ανασχηματισμο,δηλαδη εκανε ανασχηματισμο για να βαλει την Νταλαρα υπουργο>?
Απιστευτο.
Οσο για τους υπολοιπους...ελπιζω να εχουν κανει οικονομια και να εχουν αγορασει κανενα ακινητο στο εξωτερικο διοτι εδω δεν τους βλεπω να μπορεσουν να κυκλοφορησουν στους δρομους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: