Σάββατο, Μαρτίου 12, 2011

Mε απεκλεισε απο φιλο και η Λουκα Κατσελη

Αυτοι οι δημοκρατες του πασοκ τελικα με ξαφνιαζουν συνεχεια,ειναι ολοι τοσο απασχολημενοι με το να μας σωζουν ωστε ο μονος τροπος να τους βρεις ειναι μεσω  facebook η twitter.
Ετσι κι.εγω περιμενοντας ακομη μια απαντηση απο τις επιστολες μου  στο υπουργειο εργασιας εστειλα και στα δυο αυτα ενα μυνημα στην αξιοτιμη υπουργο.
Λεω δεν μπορει ολο χαμογελα ειναι στους δημοσιογραφους,στο γραφειο της το πολιτικο που με εστειλε το ιδιαιτερο γραφειο της νομισα οτι ημουν σε παλια ελληνικη ταινια,ξερετε εκει που σου λενε ολα θα πανε καλα και οταν φυγεις σε μουτζωνουν.

Λοιπον σημερα ειδα οτι μετα τον Τζεφρυ,την πανανικανη Ξενογιαννακοπουλου εχασα και αυτην απο φιλη,τελικα μονος θα μεινω και δεν θα εχω και καποιον να προσεχει οταν γερασω,αν γερασω.

Και δεν την εβρισα κιολας,την ρωτησα τι πρεπει να κανει ενας ανεργος 51 ετων χωρις επιδομα ανεργιας και εισοδημα,γιαυτη την δουλεια δεν ειναι υπουργος η αλλαξε υπουργειο και δεν το πηρα ειδηση?

Θα περιμενατε ολοι απο την ηλεκτρονικη διακυβερνηση που ζουμε 17 μηνες οτι θα απαντουσε....αμ δε,απλα δεν μπορω να την ευχαριστησω που με απεκλεισε απο την αποστολη σχολιων,βλεπεις ολοι αυτοι αρεσκονται στο γλυψιμο και στο τι καλα το κανουν αυτο που δεν κανουν καθολου καλα.
Και στις τηλεοπτικες εμφανισεις που λενε οτι παιρνουν μετρα και μαλλον εννοουν οτι μας περνουν τα μετρα.

Ετσι θα παμε στην επιμηκυνση του χρεους,αυτοι θα χρωστανε και εμεις θα πληρωνουμε.

tsopanos59 
@loukakatseliΤι δημοκρατικη αντιμετωπιση..σας εστειλα μυνημα στο facebook το σβησατε και με αποκλεισατε κιολας,μπραβο,συντομα θα με δειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: