Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

Tο επομενο βημα


Ειναι ξεκαθαρο πλεον προς τα που θελουν να πανε την ανθρωποτητα,ολοι οι υποτιθεμενοι ηγετες της γης και μιλαω για τους ισχυρους ειναι πιονια που μετα απο πλυση εγκεφαλου τοποθετηθηκαν στην θεση που βρισκονται με εναν και μονο σκοπο.
Δεν ειναι δικη μου πεποιθηση μονο οτι ο κοσμος πασχει απο ηγεσιες το λενε πολλοι που γνωριζουν περισσοτερα,αυτο που βλεπουμε ομως απλα ξεπερναει και την χειροτερη φαντασια μας.

Οι λαοι πρεπει να υποταχθουν,και πρεπει για αυτο να υπαρξει συγκεκριμενη πολιτικη κατασταση ωστε οι ισχυροι να εχουν στα χερια τους τον πλουτο της καθε χωρας,σε εμας ειναι φανερο οτι δεν θα γινει αυτο με πολεμο,η οικονομικη αφαιμαξη της χωρας θα γινει ειρηνικα με πρωτεργατη καποιον που ειναι αδιστακτος και θα κανει οτι τον εχουν συμβουλεψει για να φτασει ως το τερμα.
Οι υπολοιπες χωρες με δικτατορικα η αυταρχικα καθεστωτα αν δεν ειναι φιλικοι προς την υπερδυναμη θα στοχοποιηθουν και θα αντικατασταθουν απο τις μαριονετες των ελιτιστων παλι με μονο σκοπο την καταληστευση του πλουτου τους.
Φυσικα εμεις μαθαινουμε οτι συντρεχουν ολοι για ανθρωπιστικους λογους,αστειο και μαλιστα γελοιο αστειο οταν σε διπλανες χωρες συμβαινουν χειροτερα αλλα κανενας δεν δινει σημασια.... αλλα απλα συστηνουν αυτοσυγκρατηση και ηρεμια.

Ο κυριος στοχος ειναι το Ιραν,ειναι γεγονος που απλα δεν μπορουν να το διαψευσουν,δυσκολος στοχος και ενδιαμεσα ξεκαθαριζουν το τοπιο ωστε να εχουν τον ελεγχο του πετρελαιου στις υπολοιπες χωρες.

Εμεις σιγα σιγα και αδιαμαρτυρητα οδηγουμαστε προς την τελειωτικη φτωχοποιηση του λαου,οι αποφασεις ειναι ηδη σχεδιασμενες και εχουν τεθει σε εφαρμογη.
Με το προσχημα της εξοικονομησης χρηματων μειωνονται ολες οι κοινωνικες παροχες του κρατους προς τους πολιτες,καταργουνται σχολεια,υπαρχει τεραστια ελλειψη φαρμακων,προσωπικου και υλικων στα νοσοκομεια,κλεινουν συνεχεια επιχειρησεις μικρομεσαιων και συγχρονως προγραμματιζεται και το μεγαλο ξεπουλημα της περιουσιας με το ψευδωνυμο της αξιοποιησης.

Και θα τα πουλησουν,αλλα δεν θα ξεχρεωσουμε,μα δεν ειναι σκοπος να ξεχρεωσουμε διοτι μετα τι θα μας πουν?
Πως θα δικαιολογησουν την φτωχεια και την απολυτη ενδοια που θα ζει ο λαος?
Μονο με συνεχομενη λιτοτητα και μειωσεις δικαιωματων μπορουν κατα το μικρο τους μυαλο να ελεγξουν τον πληθυσμο.
Ανικανοι ακομη να πιασουν και τους στοχους που εβαλαν για φετος ετοιμαζουν νεα μετρα,νεες περικοπες,και ξερουν οτι ουτε με αυτα θα τα καταφερουν.
Ολοι μιλανε για αναδιαρθρωση του χρεους και ο διαχειριστης μας υποσχεται επιστροφη και του τελευταιου ευρω στους δανειστες μας,οταν τελικα γινει η αναδιαρθρωση τοτε τι θα πει?
Αλλο ενα ψεμα απο το λεξιλογιο του,και ξερει πως να λεει ψεματα παρα πολυ καλα.

Το επομενο βημα δεν θα ειναι προς τα εμπρος,απο τωρα και στο εξης θα πρεπει να μαθουμε να περπαταμε προς τα πισω,οτι βημα και να κανουν θα ειναι σε βαρος μας,και σε βαρος ολων των λαων του κοσμου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: