Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

To τρεχαντηρι

Τελικα τι ψηφισε ο Ελληνικος λαος στις προηγουμενες εκλογες?
Αν ψηφισε πρωθυπουργο εκανε λαθος διοτι πρωθυπουργο δεν εχουμε,εχουμε εναν αθλητικο μεσηλικα ο οποιος ασχολειται με την καλοπεραση του και με ωραια και ανεμελα ταξιδακια για να μας σωσει στο εξωτερικο.
Αν ψηφισε διαφανεια....δεν εχουμε διοτι ολα τα κουκουλωσε επιδεξια με εξεταστικες της ξεφτιλας και αθωωσε ολους τους κλεφτες και της αντιπαλης συμμοριας και τους δικους του.
Αν ψηφισε καποιον να διορθωσει τα κακως κειμενα...λαθος εκανε διοτι αυτος απλα μαζεψε μια κακη παρεουλα η οποια ειναι και τσακωμενη μεταξυ της και δεν μιλαει ο ενας στον αλλον.
Αν ψηφισε πιστευοντας οτι εχουμε δημοκρατια παλι χαζομαρα εκανε διοτι αυτο που ζουμε δεκαεπτα μηνες καθε αλλο παρα δημοκρατια θυμιζει.

Ο οραματιστης της 79ης θεσης απετυχε σε οσα ειχε βαλει σαν στοχο,εσκεμμενα εχωσε την χωρα σε μνημονια και δανεια ενω μπορουσε..αλλα δεν ηθελε να την οδηγησει με διαφορετικο τροπο στην σωτηρια της.
Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι λαοι απατωνται και ψηφιζουν ακαταλληλα ατομα σαν αρχηγο τους,το αποτελεσμα ειναι τραγικο,βλεπουμε τι συμβαινει,ακουμε οτι δεν προκειται να αλλαξει πορεια πλευσης,καταλαβαινουμε οτι θεωρει ως επιτυχια τις εως τωρα τραγικες του αποφασεις.

Και περιμενουμε τι?
Ισως ειναι καιρος να αναρρωτηθουμε μηπως τελικα εμεις ειμαστε οι ανικανοι και οχι εκεινος,εκεινος απλα κανει του κεφαλιου του,και εμεις του δωσαμε το δικαιωμα να το κανει αυτο.
Για την ωρα περναει τον καιρο του υποβιβαζοντας την χωρα στα ματια των ξενων,κανει ταξιδακια και ομιλιες ασχετες με οσα εξασκει επανω μας,λεει ασυστολα ψεμματα και κοκκορευεται οτι διοικει μια χωρα την οποια εχει φτασει στο χειλος του γκρεμου.

Πολλοι ανικανοι εχουν περασει απο αυτον τον τοπο,ανικανοι και επικινδυνοι ομως λιγοι.

Και ο κυριος αυτος ειναι και τα δυο,και το κακο ειναι οτι εμεις πιστευουμε εστω και ελαχιστα οτι μπορει να φερει καποιο αποτελεσμα με οσα κανει.

Κυριε διαχειριστα μας εναν Φιλλεληνα και πατριωτη θελαμε εμεις,οχι εσενα,απο προδοτες εχουμε πολλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: