Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

Βυθισμενος στον δικο του κοσμο

Το greki μου δινει παντα αφορμες να γραφω μερικες απο τις αναρτησεις μου με τις πολυ καλες συνθεσεις του,και αυτη η συνθεση ταιριαζει ακριβως με αυτο που σκεφτομουν αυτη την ωρα.

Μας ειχε πει οτι η θα αλλαξουμε η θα βουλιαξουμε και ετσι οπως παντα με τον φοβο και την απειλη καθησαμε σαν προβατακια και δεχθηκαμε να μας πατησει στο λαρυγγι και να μας επιβαλει οτι ανηθικο σκεφτοταν,δεχτηκαμε να βλεπουμε να δινει τα δισεκατομμυρια στις τραπεζες ενω εκοβε απο τους ηλικιωμενους το μισο δωρο του Πασχα και των Χριστουγεννων καθως και το μισο επιδομα αδειας.

Και να ηταν απο ηλικιωμενους που ειχαν συνταξεις 1500 ευρω θα το καταλαβαιναμε,αλλα σκεφτειτε εναν με συνταξη 500 ευρω οτι ακομη και απο αυτον εκοψε και τοτε θα καταλαβετε τι εννοω.

Δεχτηκαμε να υποστουμε ολες αυτες τις στερησεις επι τοσους μηνες γιατι μας ελεγε οτι φετος θα ξαναβγουμε στις αγορες,θα το ξεπερασουμε και θα πανε καλυτερα τα πραγματα,για να τον ακουσουμε σημερα να λεει οτι δεν γνωριζει ποτε θα τελειωσει η κριση.

Η κριση δεν θα τελειωσει με εκεινον στην εξουσια,ειναι ανικανος να καταλαβει τι σημαινει αυτη η κριση,το μονο που μπορει να καταλαβει ειναι οτι πρεπει να ειναι αρεστος στις τραπεζες,στους ελιτιστες και στα πολυεθνικα συμφεροντα.

Η κοροιδια του συνεχιζεται με εμας να συνεχιζουμε να κοιταμε αμηχανοι και να μην γνωριζουμε τι μας περιμενει στο μελλον,ολα εχουν νεκρωσει και αυτος μιλαει για αναδιαρθρωση της χωρας.
Μαλλον εχει κατα νου να πεθανει ολους εμας και να μας αντικαταστησει με αλλους μη διεφθαρμενους απο αλλες χωρες οι οποιοι θα αμοιβονται με πενταροδεκαρες,θα δουλευουν σαν ζωα και το κυριοτερο δεν θα παραπονιουνται για αυτο.

Δυστυχως ομως τον εχουν παρει χαμπαρι και οι ξενοι και δεν το βλεπω να πηγαινει μακρυα το θεμα,και οπως το παει θα χασει και τις επιδοξες θεσεις που ειχε την ελπιδα να παρει οταν με το καλο τον ξεκουμπιζαμε απο εδω.

Η Ζαν ντ' Αρκ της Ελληνικης πολιτικης,ο οραματιστης της 79ης θεσης ζει στον δικο του κοσμο,εναν κοσμο που του τον περιγραφουν διοτι επαφη με τον λαο δεν εχει,απο τηλεορασεως μας αντιμετωπιζει,μας απειλει ευγενικα διοτι εχει και μια αξιοπρεπεια,γιαουρτι δεν εχει γευτει ακομη αλλα που θα παει θα ερθει η ωρα του.

Αν ειμαστε τοσο ατυχοι και καταφερει να επιβιωσει πολιτικα ακομη ενα χρονο...να θυμαστε οτι παλι νεα μετρα θα παρει διοτι και αυτα που ανεφερε δεν θα αποδωσουν τιποτα,νομιζω ειναι καιρος ολοι μας να σκεφτουμε την επομενη μερα.
Θα ειναι χωρις αμφιβολια δυσκολη για ολους μας,θα τα καταφερουμε ομως αν εχουμε ηγετες με ειλικρινη διαθεση να βοηθησουν τον τοπο.

Αυτος δεν την εχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: