Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

Το μονο σχεδιο του ειναι αδιεξοδο

Συνεχιζεται η αναπαραγωγη των δηλωσεων του διαχειριστη μας περι οδικου χαρτη,που τις βρισκει τις ονομασιες ενω το σχεδιο ειναι ενα και το ονομαζει αλλοιως?

Το μονο σχεδιο του ειναι να ξεπουλησει τα παντα,να κατακρεουργησει την κοινωνια με τις αλεπαλληλες αυξησεις φορων,τιμων,να αυξησει το νερο,το ρευμα ωστε να ριξει τους φτωχους και μεσαιους στο χαος,να καταργησει οτι εχει απομεινει απο την Ελλαδα του 2009 και να δημιουργησει την Νεα Ελλαδα,μια περιθωριοποιημενη χωρα με απελπισμενους πολιτες.

Ο διαχειριστης μας ειναι πλεον επικινδυνος για τον τοπο,γιατι δεν τον ενδιαφερει ο λαος στην προσπαθεια του να μετατρεψει την χωρα σε προτεκτορατο με χαμενη την εθνικη κυριαρχια και τους φυσικους της πορους.
Ωραιο ειναι το θεωρητικα ανοητο σχεδιο του,οταν αυτο μπει σε αναλυση τοτε θα καταλαβουμε την αναρχη και επικινδυνη σκεψη του.

Πρεπει κατι να υπαρξει σαν πολος που θα τραβηξει την χωρα απο το χαος που την προετοιμαζει ο εφιαλτης αυτος,πρεπει να αντιδρασει ο λαος πριν καταφερει και καταστρεψει τον ιστο της.

Πρεπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: