Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Aυτος ο βοθρος...βρωμαει απαισια

Ανεβηκε στο βημα της Βουλης και ειπε,λαθος ανθρωπο ψαχνετε,δεν ειμαι εγω αυτος που πηρε τις μιζες απο το σκανδαλο,ψαξτε αλλου,δεν ειπε ομως πως απο πεινασμενος και διψασμενος καταφερε να αποκτησει οσα ενας κοινος θνητος δεν μπορει να αποκτησει σε δεκαπεντε ζωες.

Επειτα ενας αλλος ανεφερε οτι δεχοταν πιεσεις να παραλαβει τα υποβρυχια απο τον τσαρλατανο του κοινοβουλιου,ακουστηκαν λεξεις για"νονους"λαμογια"βρωμιες"παλιανθρωπιες"προσταντζες".
Αληθεια εμεις το ζουμε ολο αυτο η ειναι ενα απο τα πιο αηδιαστικα ονειρα μας?

Αυτο εκει τελικα ειναι ο "Ναος της δημοκρατιας"η ενας βοθρος που βρωμαει απαισια?
Για αυτο τον λογο φτιαχτηκε τοσο προσεκτικα ο νομος περι ασυλιας τους?
Για να μπορουν την μια να κουνανε το δακτυλο στους αλλους και την επομενη να μιλανε για σκανδαλο χωρις να λενε ποιοι το εκαναν?

Ολοι γνωριζουν για ολους τους αλλους,ολοι μεσα στα σκατα μεχρι το κεφαλι,ολοι οταν ψηφιζαν γνωριζαν,συνενοχοι και οχι εξ'αμελειας.
Φυσικο ειναι να μην υπαρχουν αποδειξεις,ειχαν βρει τους τροπους,οφ σορ,κρυφοι λογαριασμοι σε μακρυνες χωρες,λετε δεν εχουν κατι τετοιο και οι υπολοιποι?
Λετε τωρα που εγω την γραφω αυτην την σκεψη μου να μην κλεβουν με καποιον διαφορετικο τροπο?

Ο λυκος κι'αν εγερασε......δεν αλλαζει,κανεις δεν θα τιμωρηθει στο τελος,το ξερουν αλλα μας δινουν θεαματα διοτι δεν υπαρχει αρτος,οπως οι αστειες εξεταστικες επιτροπες...θα καταληξει και αυτη.

Και απο την απεναντι μερια εμεις,με κομμενα τα φτερα,τους μισθους και τα επιδοματα ανεργιας,θα κοιταμε τον δικο μας βασιλικο γαμο,τα πλουτη τους που απεκτησαν με κοπο.

Διοτι ειναι κοπος να υπογραφεις για υποβρυχια που γερνουν.

Πως να τα ισιωσεις μετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: