Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

Τι αστειος λαος που ειμαστε

Ψηφιζαμε επι δεκαετιες απατεωνες απλα για να μπορουμε και εμεις να κανουμε τις μικροαπατεωνιες μας,ξεραμε χρονια οτι μας κατακλεβουν αλλα μονο προσφατα ζηταμε την τιμωρια των κλεφτων.
Ειμαστε ενημεροι για την ανικανοτητα των πολιτικων μας αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι πιστευαμε οτι αυτο το φαγοποτι θα κρατουσε για παντα..
Ξαφνιαστηκαμε με τον διαχειριστη μας,αλλα δεν μας πειραξε τοσο οτι μας εβαλε τα μετρα αλλα οτι μας ειπε ψεματα πως λεφτα υπαρχουν.
Επι δεκαετιες λεγαμε ...γιατι να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα?και ξαφνικα καταλαβαμε οτι και να θελουμε να το βγαλουμε ειμαστε ανικανοι να το κανουμε,χρειαζομαστε σωτηρα ακομη και για αυτο.
Πιστευουμε και ασχολουμαστε με ανοησιες και αδιαφορουμε για την χωρα μας και ξαφνικα κατηγορουμε τους ανικανους πολιτικους οτι δεν ενδιαφερονται και εκεινοι.
Ολοι οι ξενοι ειναι εχθροι μας κατα περιοδους,Αμερικανοι,Γερμανοι,εκεινοι θελουν να μας χρεοκοπησουν,σκεφτηκαμε ποτε οτι:

Αν χρεοκοπουσε μια αλλη χωρα στην Ευρωπαικη ενωση και εμεις ειχαμε την καλοπεραση μας....θα δεχομαστε να τους βοηθησουμε?
ΟΧΙ.
Γιατι να βοηθησουν εκεινοι εμας?για να συνεχισουν οι πολιτικοι μας να κλεβουν,να λενε ψεματα,να μας εξαπατουν και εμεις να βολευομαστε με αυτο,να το ξεχναμε,να μην απαιτουμε την δημοκρατια που μας υποσχεθηκαν.

Ενας αστειος λαος ειμαστε,αστεια μας αντιμετωπιζουν,μην ακουτε τον τσαρο και τον διαχειριστη και αυτους γραμμενους τους εχουν.
Και αυτο τους ενοχλει περισσοτερο.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: