Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Ολο το πολιτικο συστημα στην χωρα ειναι σαπιο

Εχουμε μπλεξει ασχημα και δεν εννοουμε να καταλαβουμε το απλουστερο,οσο πιστευουμε,ακολουθουμε,υποστηριζουμε το πολιτικο συστημα και τους πολιτικους αυτους που επι δεκαετιες εκαναν τα παντα για να καταληξουμε εδω τοσο θα κατρακυλαμε στο χαος και στον ολεθρο.

Οι πολιτικοι δεν ενδιαφερθηκαν ποτε για την χωρα,το αποτελεσμα το βλεπουμε,ενδιαφερθηκαν για το κομμα τους και για το πως να παραμεινουν στην εξουσια η στην αντιπολιτευση και να απομυζουν το χρημα των επιδοτησεων του δημοσιου,επι δεκαετιες εχουν σπαταλησει τοσους πορους που με μια λογικη διαχειρηση θα μας ειχαν κανει σημερα απο τις πλουσιοτερες χωρες στην Ευρωπη,καταχρεωσαν την χωρα με τις υπογραφες τους,την ανοχη τους,την συγκαλυψη και το πλιατσικο.

Εγκατεστησαν την κομματοκρατια,το βαθυ κρατος του Πασοκ,οι αυριανιστες, διαδεχοντουσαν στην εξουσια τους μιζαδορους και αλαζονες της Νεας Δημοκρατιας,οι λογιστακοι τους κουρασμενους για να φτασουμε σημερα στην παρανοια του διαχειριστη που θελει να σωσει την χωρα και ας αποτελειωσει τον πληθυσμο της.

Με μονο οπλο το ψεμα,τις απειλες,τις μπλοφες,την αδιαφορια και το αποφασιζουμε και διαταζουμε εβαλαν τον λαο στην ακρη και νταραβεριστηκαν με επειχιρηματιες και τραπεζιτες,ο πολιτης υπηρχε μονο στην προεκλογικη περιοδο μετα ηταν κατι αγνωστο για ολους τους.

Τα μικροτερα κομματακια διασπασμενα και ανικανα βολευτηκαν με την βουλευτικη αποζημιωση κραυγαζοντας παρωχημενα συνθηματα,η φιλοδοξια και μισαλλοδοξια των ηγετων τους εδωσαν την ικανοτητα στα μεγαλυτερα να κανουν οτι θελουν με την διαχειρηση της χωρας μην εχοντας να αντιμετωπισουν ενα εννιαιο αντιπαλο δεος.

Η συγκαλυψη,το κουκουλωμα,η ασυλια,η ατιμωρησια,το ξεχαρβαλωμα του δημοσιου τομεα και η στελεχωση του απο καθε λογης κομματοσκυλα διαλυσε την χωρα και εδωσε το δικαιωμα σε οσους ειχαν την υπογραφη να πλουτισουν μονο  και μονο απο αυτο.

Υπηρεσιες που επρεπε να υπηρετουν τον πολιτη εγιναν υαινες που ετρωγαν τα σπλαχνα του,η δωρεαν παιδεια,η δωρεαν υγεια εγιναν εμπορευμα για οσους μπορουσαν να τα οικονομισουν,η λιτοτητα εγινε καθημερινο συνθημα και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι.

Το πολιτικο συστημα στην χωρα ειναι σαπιο,αν δεν φυγει ολο μαζι και δεν αλλαξουμε και εμεις νοοτροπια δεν ειναι δυνατον να ζηταμε σωτηρια,και κυριως να μην περιμενουμε νεους Μεσσιες που με το συνθημα της καθαρσης θα καλυψουν παλι τα παντα και θα συνεχισουν το ιδιο τροπαριο διακυβερνησης.

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι...σωστο,αλλα εδω εχει σαπισει ολοκληρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: