Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Σημιτης:Αναδιαρθρωση τωρα


Παράλληλα, δημοσίευμα της Wall Street Journal, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, αναφέρει οτι το ΔΝΤ θεωρεί ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο. Όπως αναφέρεται, το Ταμείο έχει πει σε ευρωπαίους αξιωματούχους και στελέχη της ΕΚΤ, ότι η Αθήνα πρέπει να κάνει αναδιάρθρωση μέσα στον επόμενο χρόνο. Μία από τις τρεις πηγές αναφέρει στο Dow Jones Newswires ότι “ανώτατοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ έχουν πει στους ενδιαφερόμενους ότι πρέπει γρήγορα να μπει σε εφαρμογή πρόγραμμα αναδιάρθρωσης”. 




Ο Γ. Παπακωνσταντίνου απο τις ΗΠΑ διέψευσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει επιμήκυνση όλου του χρέους, ενώ ερωτηθείς αν λέει την αλήθεια, απάντησε: "Την αλήθεια στον ελληνικό λαό τη λέμε κάθε μέρα".

Απο το:www.newsit.gr


Ποιος πιστευει οτι ενας αποτυχημενος πολιτικος και το αφεντικο του που πηρε την εξουσια με τοσα ψεματα μας λενε την αληθεια καθε μερα?


Το αποτελεσμα για εμας?




Με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα αυξηθούν, επίσης, τα τιμολογία σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, τα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών, τρένων και λεωφορείων, μέχρι και η αξία των τυχερών παιχνίδιων του ΟΠΑΠ, ώστε να εξοικονομηθούν συνολικά στις ΔΕΚΟ 2,3 δισ. ευρώ. Ένα ακόμα πλήγμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα έρθει και από τη μείωση των φοροαπαλλαγών, με στόχο να εξοικονομήσει το κράτος έως 3,5 δισ. ευρώ έως 2015
 Απο το:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: