Κυριακή, Απριλίου 24, 2011

Ποιος πληρωνει τον Βαρκαρη?

Ο ανεκδιηγητος υπουργος οικονομικων ο οποιος εχει ριξει τοσα βαρη σε ολο τον λαο δεν δειχνει να εχει ιδεα τι σημαινει η λεξη"Οικονομια"δειχνει να ζει σε αλλον πλανητη εκει που οι υποδουλοι ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας,οι φοροι εξαντλουν μισθωτους και επιχειρησεις,η ανεργια βασιλευει,η υγεια εχει γινει ενα αφορητο αστειο και εκεινος σαν φεουδαρχης το λιγοτερο ριχνει μια ματια αηδιας προς το πληθος και αποφασιζει να ταξιδεψει με λιαρ τζετ οταν μπορει να το κανει με μια κανονικη πτηση.

Ο αστειος αυτος καγκελαριος της ανοησιας ο οποιος ακομη δεν εχει βρει τον τροπο να πιανει τους φοροφυγαδες αλλα εχει βρει(συμφωνα με δημοσιευματα) τροπο να χαριζει προστιμα και να επιστρεφει φπα σε διαφορους νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να ξοδευει οταν ζηταει απο ολους μας να πεινασουμε,μας εχει πρηξει με τα συνεχομενα φορολογικα νομοσχεδια,αποτυχημενα και αυτα οπως και εκεινος και ομως ο διαχειριστης μας τον κραταει στην θεση του,τον λογο....μα δεν διωχνεις τους κολλητους σου ποτε,ακομη και στην ανικανοτητα τους τους στηριζεις.
Εχει βαλει τελευταια σαν στοχο να βρει ποιος διαδιδει τις πληροφοριες περι πτωχευσης οταν σε ολο τον κοσμο συζητανε μονο αυτο,ευκολος στοχος μιας και εχει αποτυχει να φερει σε περας οποιον αλλον εχει βαλει.

Αλλα στηριζοντας ο ενας ανικανος τον αλλον καταληγουμε να πληρωνουμε εμεις την αχρηστη διακυβερνηση που μας επεβαλλαν με ψεματα και μπλοφες.
Ενα ειδικο δικαστηριο λοιπον θα επρεπε να ζητησει απο αυτον τον κυριο να επιστρεψει οτι εχει ξοδεψει στις προσπαθειες του να μας σωσει οι οποιες στεφθηκαν απο πληρη αποτυχια.
Καποια στιγμη...ουτε η λεσχη Μπιλντερμπεργκ δεν θα μπορει να σας γλυτωσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: