Πέμπτη, Απριλίου 21, 2011

Eπομενος στοχος..η ΔΕΗ

Αρχιζει το ρεσιταλ των αποκρατικοποιησεων,ολα στο παζαρι του ξεπουληματος της χωρας με δικαιολογια την υποτιθεμενη σωτηρια μας.
Ωραια,τετοια ψεματα ακουμε 18 μηνες τωρα αλλα σωτηρια δεν βλεπουμε.
Και ο πιο δυσκολος στοχος ειναι ο επομενος,ισως τον αφησουν για τελευταιο αλλα πριν να του επιτεθουν θα δουμε και θα ακουσουμε....και θα διαβασουμε.
Για τους προνομιουχους εργαζομενους της εταιρειας.
Για το ποσα λεφτα κερδιζουν σε σχεση με εμας,καλα σε σχεση με μενα και ο ζητιανος κερδιζει περισσοτερα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Το ποσα λεφτα εχουν φαει απο επιδοτησεις,ενω εμεις πειναμε.
Το οτι θα φθηνηνει το ρευμα(μην το πιστεψετε)
Το οτι η δεη ειναι μονοπωλιο,μα το ιδιο και οι βενζινοπωλες,τα σουπερ μαρκετ,πολλες μεγαλες εταιρειες,οι γαλακτοκομικες,και παει ατελειωτα.
Θα ανακαλυφθουν τοσα οσα χρειαζονται για να καταφερουν να μας πεισουν,και φυσικα με γκαιμπελιστικες μεθοδους οι οποιες ειναι το ευαγγελιο του Πασοκ θα προσπαθησουν να υποβιβασουν τους εργαζομενους στην συνειδηση μας και να βρουν τον στοχο τους.

Μην τους πιστεψετε,δεν ειμαι...ουτε δημοσιος υπαλληλος,ουτε αγαπαω την δεη,μου στελνει κατι λογαριασμους που παθαινω σοκ και ειμαι και ανεργος και κοβω απο το φαι για να τους πληρωσω.

Απλα μην τους πιστεψετε διοτι αυτο ειναι μεσα στο σχεδιο της παγκοσμιοποιημενης κυβερνησης(ταχα)να πουλησει ολες τις πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας,και θελει να το κανει με οποιο κοστος εις βαρος μας.
Δεν συμπαθω καθολου τον τυπο αυτο που εκπροσωπει τους εργαζομενους της δεη,δεν ξερω αν εχουν παρει εκατομμυρια,αλλα αν τα πηραν καποιος τους τα εδωσε,τοσες δεκαετιες δεν το ηξεραν οι πολιτικοι αυτο?

Κρατατε ματια και αυτια ανοιχτα,ειμαστε ευκολοι να κρινουμε αλλα οχι να σκεφτουμε,πολλα θα ακουσουμε,εχουν πληρωμενους παπαγαλους παντου.
Μην δωσουμε και εμεις ενα χερι στην καταστροφη της χωρας.

Μην βαλουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας.
Γιατι ο κυριος στοχος ειμαστε εμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: