Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Τελευταιες ανασες

Μας εκανε την χαρη να μας αφησει να γιορτασουμε το Πασχα και την Ανασταση χωρις το βαρος των επομενων μετρων που σκεφτεται να παρει,σου λεει μελλοθανατοι ειναι ας τους δωσω μια τελεταια ευκαιρια να ξεσκασουν γιατι μετα τις γιορτες ολα τα κεφαλια μεσα.

Ποσο μας αγαπαει τελικα,το σκεφτομαι και συγκινουμαι,ολα για εμας τα υπομενει,και τις βραβευσεις,και τις νικες,μονο ενα θα ηθελα απο αυτον,ενα....

Να μας ελεγε και μια φορα την αληθεια,διοτι βρε παιδι μου ξερουμε οτι το μονο που σε ενδιαφερει ειναι τι λενε οι εντολεις σου αλλα δεν ειμαστε και ηλιθιοι το καταλαβαινουμε,πες μια φορα και μια αληθεια να δεις τι ωραια που ειναι.

Ηθελα να ξερω η πληρης αποτυχια σου σε οτι και να εκανες τοσους μηνες δεν σε εχει βαλει σε σκεψεις?δεν θα ηταν καλυτερα να εμενες στις δουλειες που ηξερες να κανεις οπως πλυσιμο πιατων και σερβιρισμα?

Για να μην αστειευομαστε ....τα πραγματα δεν πανε καλα,το ποσο ασχημα ειναι θα το δειξει το επομενο διαστημα,το θεμα ειναι οτι αυτος δεν λεει να το βαλει κατω και δεν υπαρχει και κανενας να τον σταματησει,μια χουντα ρε παιδια,να μας γλυτωσει απο την δικη του,τιποτα,μας παρατησανε ολοι,ακομη και οι δικτατορες.
Για την δικαιοσυνη δεν το συζητω,τελειως απραγη,σαν να μην συμβαινει τιποτα,ολα πανε κατ'ευχην για αυτους,βρηκαν ξεχαρβαλωμενη χωρα και καθησαν.

Καλο Πασχα σε ολους μας,ας το γιορτασουμε φετος,του χρονου δεν ξερουμε που θα ειμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: