Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

Τον έκαψε το ρουσφέτι στον "κολλητό"

Γνωστό στέλεχος της ΝΔ στη δυτική Θεσσαλονίκη, για οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ευόσμου με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ και άνθρωπος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου την περίοδο που ήταν βουλευτής και στη συνέχεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας, ήταν ο «πρατηριούχος» Χρίστος Καραγιαννίδης στον οποίο ο τότε νομάρχης εξαφάνιζε τα πρόστιμά του. Μάλιστα ο τότε δήμαρχος Ευόσμου είχε ορίσει τον «πρατηριούχο» στη διάρκεια της θητείας του ως υπεύθυνο για να διαχειρίζεται και τα... ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο σημερινός περιφερειάρχης και πρώην νομάρχης, το 2005, παρά το γεγονός ότι ο Χρ. Καραγιαννίδης ήταν υπότροπος επί χρόνια και είχε σωρεία καταλογισμών και προστίμων και από άλλες υπηρεσίες για νοθεία καυσίμων, μετέτρεψε το συνολικό του πρόστιμο για πέντε υποθέσεις, από 89.000 ευρώ σε μόλις 5.000 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν ο Π. Ψωμιάδης τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό να καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος και να αντιμετωπίζει σύμφωνα με τη νομοθεσία την τοποθέτηση σε αργία, ενώ αν απορριφθεί η προσφυγή του στον Αρειο Πάγο, την έκπτωση από το αξίωμά του.
Τον έκαψε το ρουσφέτι στον  κολλητό
Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής» διαψεύδουν πολλαπλά τους ισχυρισμούς του Π. Ψωμιάδη ότι από... φιλευσπλαχνία και μόνο μείωσε τα πρόστιμα ενός απλού πολίτη που είχε πρόβλημα υγείας. Στελέχη της ίδιας της ΝΔ αποκαλύπτουν, εκτός των άλλων, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 ο «πρατηριούχος» είχε μετατρέψει και το πατάρι ενός από τα δύο πρατήριά του, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, εκατό μόλις μέτρα από την πλατεία Βαρδαρίου, σε... ανεπίσημο εκλογικό κέντρο του «γαλάζιου» υπoψηφιου.

Δεν ηταν λοιπον 1000 ευρω,ουτε ασθενης ο" δολιος" ο βενζινοπωλης,και ετρεξε ολη η δεξια παραγκα να υπερασπιστει τον ατυχο Περιφερειαρχη.....

Δεν ταιριαζει με την προηγουμενη αναρτηση αυτη εδω?
Τα μαυρα μας τα χαλια,αυτοι μας κυβερνανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: