Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Ο διαχειριστης δεν ηξερε να διαχειριστει

Ο εντεταλμενος της παγκοσμιοποιησης απομακρυσμενος απο τα προβληματα που εχει δημιουργησει φανταζεται την χωρα σαν ενα χωραφι που πρεπει να το σπειρει με νεους σπορους ωστε να αποκομισει μετα απο το οργωμα νεους καρπους.
Ηδη τους βλεπει τους καρπους κατα την ομολογια του προσφατα.

Αλλα ειναι ο μονος που τους βλεπει και αυτο μας δημιουργει την απορια:
Βλεπει πραγματικα οσα συμβαινουν στην χωρα ο διαχειριστης μας η ενημερωνεται οτι ολα πανε καλα και ησυχαζει?

Εχει την δυναμη να αποδεχτει οτι ολα οσα εχει κανει εως τωρα ειναι πληρως αποτυχημενα η πιστευει ακομη οτι οι συνεχομενες υποχωρησεις και ηττες του ειναι επιτευγματα και νικες?

Τελικα μηπως θα επρεπε να τον δει καποιος γιατρος διοτι ολα αυτα δειχνουν ατομο με πληρη ελλειψη επαφης με την πραγματικοτητα.

Εχει καταλαβει οτι αυτο που κανει στην χωρα απλα την καταστρεφει η πιστευει οτι παραγει δημιουργικο εργο και βοηθαει με οσες αποφασεις παιρνει?

Το γεγονος οτι παρ'ολα τα οσα συμβαινουν αδιαφορει και συνεχιζει την ιδια τακτικη πιστευοντας οτι θα τα καταφερει δειχνει ατομο που εχει απωλεσει την κοινη λογικη η ακολουθει απλα τις εντολες οσων τον τοποθετησαν εκει που βρισκετε.

Οτι και να συμβαινει το αποτελεσμα αποκαλυπτει οτι ζουμε στην χειροτερη εποχη στην δικη μας ζωη και οτι ο διαχειριστης μας δεν ξερει το απλουστερο ολων.

Να διαχειριστει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: