Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

2012 Tο τελος του ηδη τελειωμενου κοσμου

Παλι αρχισαν οι διαδοσεις και τα δημοσιευματα οτι παει και τελειωσε,οτι φαγαμε ...φαγαμε και οτι πηδηξαμε...πηδηξαμε,ερχονται οι σεραφειμ η καπως ετσι και θα μας καταστρεψουν.
Με κατι διαστημοπλοια μεγαλυτερα απο την Αφρικη και την Μαδαγκασκαρη μαζι,εκαναν αιωνες ταξιδι και του χρονου πριν τις γιορτες θα ειναι εδω διοτι μαζι με τον ΔΝΤ και αυτοι εχουν βαλει σκοπο να μην παρουν δωρο Χριστουγεννων ουτε οι ιδιωτικοι υπαλληλοι.

Και συγνωμη....πως θα κινηθουν τα μαγαζια?Ποιος θα ψωνισει του χρονου?

Τοσος κοπος,τοση διαδρομη,δεν σκεφτονται οτι ανεβηκε και η βενζινη?

Με τετοια προηγμενη τεχνολογια δεν εχουν μαθει οτι και εμεις εχουμε υπεροπλα και μπορουμε να ριξουμε τα διαστημοπολοια τους σε μαυρη τρυπα του οζοντος σε 3 δευτερολεπτα?

Μονο τον χοντρο να βαλουμε με το στομα ανοιχτο στον οριζοντα,πανε τα διαστημοπλοια,εξαφανιστηκαν στο διαστημα.
Αν τον ταιζουμε συνεχως οπως κανουμε  τοσα χρονια και αεριστει....φοβαμαι οτι θα βγει ακομη και η γη απο το ηλιακο συστημα.

Τουλαχιστον αν ερθουν καλο θα ειναι διοτι εμας τι να μας δωσουν σημασια,εμας δεν μας φοβουνται,λεω μηπως και ξεφορτωθουμε τον παγκοσμιο κυβερνητη που με τις μπουρδες του  κυβερναει καθως και μερικους απο τους τριακοσιους της βουλης,μαζι με τους συγγενεις και φιλους που εχουν διορισει εκει.

Λοιπον εγω δεν φοβαμαι τους εξωγηινους,ειναι πιο ευκολο να καταστραφουμε και με χειροτερο τροπο απο τους γηινους.
Παραδειγματα....τα βλεπουμε καθημερινα...παντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: