Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

Ενας φρακτης θα μας σωσει

Μεγας φρακτης θα υψωθει στα συνορα μας με την Τουρκια,εξι μετρα υψος με καμερες και ηλεκτροφορα συρματα,να σταματησει η εισοδος των λαθρομεταναστων ποι εισερχονται κατα εκατονταδες στην χωρα μας.

Τωρα ποιος εργολαβος θα τα οικονομισει ακομη δεν το γνωριζουμε,αποτελεσμα παντως δεν νομιζω να εχει,διοτι απλα οι λαθρομεταναστες θα βρουν αλλους τροπους να περνανε απο την Τουρκια  στην Ελλαδα και ο φρακτης θα παραμεινει εκει σαν αποδειξη αλλης μιας ανοητης αποφασης του κοματος που επι τοσα χρονια εβλεπε ολα αυτα τα προβληματα....αλλα μολις φετος αποφασισε να τα λυσει.....ολα μαζι.

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι...ναι χρειαζομαστε εναν φρακτη,οχι εκει που πανε να τον κτισουν,εναν φρακτη που να κλεινει ασφυκτικα τις οδους Αμαλιας,Βασ.Σοφιας,Ηρωδου Ατικου,Βασ.Ολγας.

Να ειναι ενας φρακτης ο οποιος να μην επιτρεπει την εισοδο η εξοδο οσων απασχολουνται σε αυτο το τετραγωνο,να διακοπει η παροχη νερου και ηλεκτρισμου στον χωρο,να μην επιτρεπεται η τροφοδοσια του απο κανενα οχημα.

Ετσι κι εμεις θα γλυτωσουμε απο τα νεα μετρα,και τα επομενα νεα μετρα,και ολα τα νεα μετρα μετα τα επομενα,και εκεινοι θα βασιλευουν και θα ψηφιζουν οτι θελουν.

Μονο που η απαγορευση θα αποτρεπει την εφαρμογη οσων εκεινοι ψηφιζουν,εκεινοι θα νοιωθουν καλα και εμεις καλυτερα.
Οσο για την διατροφη τους θα τους διατεθει ο πλαινος κηπος να καλλιεργουν μαρουλια,ραπανακια,και να μεγαλωνουν κοτοπουλα και κατσικες.

Πως θα ηθελα να δω την Θοδωρα να σκαβει και να φυτευει μαρουλια και τον γνωστο Θοδωρο να ποτιζει στις ποτιστρες τις κατσικες,φυσικα δεμενος διοτι αν ειναι ελευθερος μπορει να τις φαει και ωμες.

Αυτος ο φρακτης μας χρειαζεται,ο αλλος αχρηστος ειναι οπως και αυτοι που τον σκεφτηκαν.


Υ.Γ.Το απιστευτο εσταντανε το βρηκα στο:http://www.souflievros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: