Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Ενα προμελετημενο εγκλημα

Κανοντας μια αναδρομη στον χρονο που περασε και διαβαζοντας οσα εχουν γραφτει το γεγονος που μας αποστομωνει απο καθε δικαιολογια για οσα γινονται ειναι ενα:

Αυτο που ζουμε δεν ειναι κατι ξαφνικο,ειναι κατι που σχεδιαστηκε προσεκτικα,μελετηθηκε ο τροπος εφαρμογης του και εκτελεστηκε με τον πιο υπουλο τροπο.

Αρχη των παντων οι προεκλογικες υποσχεσεις του πασοκ,λες και δεν ηξεραν τι συμβαινει συνεχιζαν να κρατανε τον λαο σε ενα ψευτικο ονειρο,και να υποσχονται καλυτερες μερες.

Ειχαν σχεδιο ολοι θυμομαστε να το λενε,μα ενα και μονο σχεδιο ειχαν,αυτο που εχουν βαλει σε λειτουργια ενα χρονο τωρα,να καταστρεψουν την μεσαια ταξη και να εγκαταστησουν την παγκοσμια κυβερνηση του Γιωργου.

Υπηρχαν λεφτα,και ακομη υπαρχουν,αλλα δεν τα πηραν απο εκει,δεν τους ενδιαφερει να τα παρουν απο εκει,δεν ηταν αυτο το ζητουμενο,θα τα παρουν απο οπου αλλου μπορουν,και καθε τοσο για να χρυσωσουν το χαπι ταχα συλλαμβανουν καποιους που φοροδιαφευγουν,τι αστειο καθε τοσο.....πληρωσε η πηγε φυλακη καποιος φοροφυγας?
Εκτος του περιπτερα της γειτονιας μας?

Ολα τα νομοσχεδια με εναν σκοπο, να απορυθμισουν τα παντα,δεν υπαρχει ενα νομοσχεδιο επι τοσους μηνες που να ρυθμιζει κατι προς οφελος του πολιτη,ολα ειναι υπο διαλυση,ολα αναιρουνται εκ των βαθρων χωρις να διορθωθει η φιλοσοφια τους.
Περιμενουν με την ιδια νοοτροπια να αλλαξουν την κατασταση,τι αστειοι που δειχνουν.

Ολα ηταν προμελετημενα,και το σχεδιο και η οργανωση του,με ανθρωπακια που ξαφνικα απεκτησαν φωνη,ανιδεους υπουργους,σκλαβους βουλευτες εκτος ολιγων, παει να εγκαταστησει την παγκοσμιοποιηση το αλαλο,εκανε και εναν ανασχηματισμο επειδη δεν λειτουργουσε σωστα η κυβερνηση των προδοτων και εβαλε την γυναικα του Νταλαρα υπουργο,μια ομαδουλα τεταρτης κατηγοριας να διοικει μια χωρα κατεστραμενη απο τις προηγουμενες ομαδουλες της ιδιας παραταξης.

Κοιτωντας τον χρονο που ηρθε,μην περιμενετε καλυτερες μερες,θα ακουτε για επιτυχιες,για νικες,οτι ποναει που ποναμε,οτι συλλαμβανουν την φοροδιαφυγη,αλλα θα βλεπετε την αληθεια παντου,στην υγεια,στην παιδεια,στην ασφαλεια,...
Και κυριως.

Στην τσεπη σας καθημερινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: