Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

Ολα τα ειχε η Μαργιορη ο φερετζες της ελειπε

Ανακοινωθηκε τελικα η ηλεκτρονικη καρτα του πολιτη,αυτο δεν ειχαμε σαν καημο και μαραζι εδω και δεκαετιες?
Γι'αυτο δεν εγινε το Πολυτεχνειο?Με αυτην την υποσχεση δεν βγηκαν τοσες κυβερνησεις και μετα την ξεχασαν?

Ναι την καρτα του πολιτη,καλυτερα του "Πρωτα ο πολιτης,οπως εχει γραφτει στο κατα Γιωργο ευαγγελιον.

Εδω λοιπον πρεπει να πεσει πολυ γελιο διοτι,εχουμε το μαυρο μας το χαλι,το δημοσιο λειτουργει σαν να εχει υπο την κατοχη του την χωρα,δεν υπαρχουν νοσηλευτες στα νοσοκομεια,δεν υπαρχει μεριμνα για κανενα μερος του λαου που υποφερει απο την ανεχεια,δεν υπαρχει τιποτα σε λειτουργια,η κυβερνηση βγαζει νομοσχεδια με τον ρυθμο που αλλος βγαζει φωτοτυπιες,ο διαχειριστης μας κανει βολτες και δινει εντολες ωστε να παρει τα ευσημα απο τους εντολεις του,και εμεις τι χρειαζομαστε τοσο πολυ?

Την ηλεκτρονικη καρτα του πολιτη.
Οταν αλλες χωρες την καταργουν εμεις την θελουμε σαν παθιασμενη γκομενα,χωρις αυτην δεν ζουμε.
Βρε λες να μην εχει καταλαβει ο Γιοργο οτι πηραμε χαμπαρι τι θελει να κανει και συνεχιζει απτοητος το εργο που του ανεθεσαν οι φιλοι του απο την γνωστη λεσχη?

Θα ηθελα να δω με τι πιεσεις και εκβιασμους θα πεισουν τον λαο να αποδεχθει και αυτο τους το σχεδιο,θα ηθελα να δω τι επιπτωσεις θα εχει σε οσους αρνηθουν να παρουν αυτο το ηλεκτρονικο εγγραφο στα χερια τους,θα τους κοβουν την μισθοδοσια?θα τους αφαιρουν τα πολιτικα τους δικαιωματα?
Τι θα κανουν?

Ευτυχως απο την διαμονη μου στο εξωτερικο μου απεμεινε το διαβατηριο μου,ετσι θα παραμεινω σα πολιτης ξενης χωρας με αδεια παραμονης,εγω το χατηρι τους δεν προκειται να τους το κανω.

Σε καμια περιπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: