Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

H υπαναπτυξη μας ερχεται γαντι


Νεοι αναπτυξιακοι νομοι ερχονται,σωθηκαμε η φωτια στα πατζακια μας,ενα απο τα δυο μαλλον το δευτερο,καποιοι οι ιδιοι γνωστοι θα τους ξεκοκκαλισουν και αυτους και θα μεινει η αναπτυξη ενα ονειρο απατηλο για ακομη μια φορα.

Ειναι τοσο αστειο που βγαινουν καθε φορα και εξαγγελουν διαφορα που δεν προκειται ποτε να γινουν,και να.....

Θα γινουν φθηνοτερα τοσες χιλιαδες προιοντα μας ειπαν,που να τρεξουμε?...δεν μας ειπαν,και επι δεκαετιες τα φθηναινουν οπως καταπολεμουν και την φοροδιαφυγη οπως βγαζουν προγραμματα για τους ανεργους,και τι μονο που μενει ειναι οι εξαγγελιες,τιποτα αλλο.

Ετσι μας κοιμιζαν επι δεκαετιες,ακουει ο αλλος βραδακι στο σπιτι του οτι βγηκε ενα προγραμμα που θα βοηθησει τους ανεργους να βρουν εργασια,μα μονο οταν μεινει ανεργος θα μαθει οτι εχει τοσες παραγραφους το προγραμμα,τοσα μικρα γραμματα που τελικα δεν βοηθαει κανεναν,αλλα τ'ακουει και λεει...ειδες η κυβερνηση?

Ακουσαμε και τον παγκοσμιο κυβερνητη να λεει για δυχτια και παραγαδια,εγινε τιποτα?οχι,το θεμα ειναι να ακουστει απο εκει και μετα δεν τους καιγεται καρφακι.

Ετσι δεν ακουστηκε και το "λεφτα υπαρχουν"τα ειδε κανεις?οχι αλλα με αυτο κερδισε τις εκλογες .

Και αυτος τα λεφτα τα βρηκε,εμεις τα χασαμε ομως.

Λοιπον περι αναπτυξης και επενδυσεων,και αλλες φορες εγιναν προσπαθειες,αλλα τα λεφτα που πηγαν απο τις επενδυσεις δεν ξερω,μαλλον επενδυσαν εσωτερικα τα σπιτια εκεινων που τα πηραν,για αναπτυξη δεν πηγαν παντως.

Και ποιος θα επενδυσει εδω  οταν ειμαστε τελειως διεφθαρμενοι οπως μας ονομασε ο διαχειριστης μας στην ευρωπη?

Μονο μαφιοζοι,σωματεμποροι και απατεωνες επιχειρηματιες που θα φανε οτι παρουν σαν επιδοτηση και θα αφησουν τον κοσμο στον δρομο απληρωτο.

Ερημη χωρα,θελουν να σε αλλαξουν,αλλα αν δεν αλλαξουν εκεινοι εσυ θα μενεις μια ζωη στην μιζερια και την υπαναπτυξη.

Δεν παει να πιασει κανεναν τρομοκρατη ο υπουργος?περισοτερη τυχη εχει εκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: