Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Eνα εκατομμυριο υπογραφες

Αυτο θελει ο διαχειριστης μας να μαζεψει για να πιεσει για την εκδοση ευρωομολογου,ευκολο ειναι να μαζευτουν τοσες υπογραφες,εχω ομως και μερικες ιδεες να του προτεινω,μπορουμε να μαζεψουμε και αλλες τοσες υπογραφες με τα εξης αιτηματα:

Να μπουν ολοι οι κλεφτες φυλακη απο οποιο κομμα και σε οποια θεση υπηρετησαν και απο την οποια ειχαν προσωπικο κερδος απο μιζες,δωρακια και αναθεσεις εργων.

Να μειωθουν οι βουλευτες σε 200 και να μειωθει και η αποζημιωση τους στο μισο.

Να απολυθουν απο οπου και αν εχουν προσληφθει οι συγγενεις και φιλοι των βουλευτων και ειδικα αυτοι που υπηρετησαν στο πολιτικο τους γραφειο.

Να κατασχεθουν οι περιουσιες των πολιτικων και των συγγενων τους οι οποιοι δεν μπορουν να δικαιολογησουν την περιουσια που απεκτησαν στην διαρκεια της πολιτικης τους καριερας.

Να ζητηθει απο το κρατος αποζημιωση απο τους διοικητες των Δεκο που ανεχθηκαν την προσληψη χιλιαδων ατομων με αποτελεσμα την καταστροφη των οικονομικων των επιχειρησεων,εξαιρεση να αποτελεσουν οσοι ονομασουν τους πολιτικους που εκβιασαν τις προσληψεις αυτες.

Να καταργηθει τελειως και χωρις παραθυρακια η βουλευτικη ασυλια.

Και τελευταιο και σημαντικοτερο.

Μαζευουμε οσες υπογραφες θελει αρκει να μας αδειασει την γωνια και αυτος ο ιδιος και ολα τα μελη της οικογενειας του, να παρουν οτι καταφεραν να κερδισουν και να πανε στην πατριδα τους.

Αρκετα με την σαπιλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: